Følg oss på Facebook

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta invitasjon til kunde-arrangementer, konkurranser tilbud og nyheter fra Byporten Shopping som e-post?

Skriv inn e-postadressen din her:

BYPORTEN HAR GAVENE TIL ADVENTSKALENDEREN - UANSETT HVEM DU SKAL LAGE DEN TIL

Nå er det snart adventstid og jul igjen - 24 små overraskelser skal på plass allerede før jul! Adventskalenderen er tradisjon i mange familier. I Byporten er butikkene klare med kalender-gavetipsene du ikke finner alle andre steder.

The Body Shop har f eks komplette adventskalendere med 24 små pakker fra deres sminke- og velværesortiment. Kalendrene har vunnet utmerkelsen "Best i test" flere år. I tillegg har de mange gavetips innen kroppspleie som juleserien Vanilla Chai og Vanilla Pumpkin. The Body Shop har kalendere i 3 forskjellige størrelser/prisklasser.

Handysize er spekket med smarte produkter i kalenderstørrelse, og til kalenderpriser, og ellers kan det lønne seg å ta en tur innom Fredrik & Louisa, Teknikmagasinet, BR-Leker, Enklere Liv, Tanum m.fl. Og hos Narvesen får du kjøpt FLAX-lodd-kalender.

Skulle du ønske en mer personlig kalender så stikker du innom Japan Photo med bilde av den du vil skal pryde kalenderen din. Og ikke nok med det: Da har du muligheten til enten å velge sjokoladekalender eller du kan fylle den selv med ting eller bilder.

Når du har handlet alle tingene du skal ha i kalenderen din kan du gå til Kremmerhuset og kjøpe røde eller sorte poser og dato-klistremerker.

Det lønner seg å ta turen innom Byporten Shopping for ting til adventskalenderen!idium webpublisering