Følg oss på Facebook

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta invitasjon til kunde-arrangementer, konkurranser tilbud og nyheter fra Byporten Shopping som e-post?

Skriv inn e-postadressen din her:

Handysize

TELEFON:  24 20 03 58
BUTIKKENS HJEMMESIDE:
  Handysize

 

Åpningstider: Mandag - fredag 09:00-21:00 / Lørdag 10:00-20:00

 

Handysize har samlet det beste av små, lette og hendige produkter til reise, ferie og fritid på ett sted. Hos Handysize får du smarte ting, praktiske ting, lette ting, morsomme ting, spennende ting og helt nødvendige ting som du ikke klarer deg uten! Her finner du det meste til badeferien, backpacking, picnic, storbyferien, forretningsreise, fjellturen, seilturen og mye mye mer.

"When size matters" Handysize har Norges største utvalg i toalettartikler i reisestørrelse, som alle er godkjent i forhold til kravene til 100 ml størrelse på toalettartikler. Handysize har reisestørrelse på blant annet tannkrem, shampoo, hårspray, barberskum. Handysize har også spesialisert seg på annerledes og spennende produkter som papirsåper, toalettsetecovers, antibakterielle midler, spray mot gnagsår og mye mer som du ikke finner alle andre steder.

friluftssegmentet har vi vanntette pakkesystemer, termoser som fast er med på  Nordpol-ekspedisjoner, sammenleggbare grillpølsegafler, tekniske sitteunderlag og uknuslige drikkeflasker med mange spennende finesser.

barnesegmentet har vi fokus på aktiviteter til barn, smarte reisesekker, sikkerhetsbånd og førstehjelpssett til familien.

I reisesegmentet har Handysize silkelakenpose og myggnett til backpackeren, overtrekk til solseng og badepute til sydenturisten, sikkerhetsbånd og spill til barnefamilien, kompresjonsposer og reisehåndkle til fjellvandreren, flysokker og øyemaske til langdistansereisende mm. 

Leter du etter en gave og ikke vet hva du skal kjøpe, så er det lurt å ta turen innom oss. Vi har 1200 produkter og spennende gadgets for alle og enhver.       

Vi aksepterer følgende kort: Diners, Visa, MasterCard, Eurocard og Byporten Shoppings elektroniske gavekort.

 

idium webpublisering