Følg oss på Facebook

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta invitasjon til kunde-arrangementer, konkurranser tilbud og nyheter fra Byporten Shopping som e-post?

Skriv inn e-postadressen din her:

Høstens fargeeksplosjon

Det gnistrer i varme farger og knitrer i tørt løv. Den iskalde luften biter lett i kinnene mens vi pakker oss inn i lune jakker og varme skjerf. Sommeren er ugjenkallelig over og den historiske heten står for oss som et minne langt der borte et sted. Det er høst både ute og inne – og ikke minst i motebildet!

For like sikkert som studiestart og høstferie er inntoget av varme jordfarger i butikkene. Nå ligger de der på rad og rekke; varme, gode gensere, milevis med skjerf og årets vanntette mote. Det er høye og lave støvler, semsket skinn og gode luer. Og i år er det dyremønster. Ville dyremønstre.

Og Byporten er intet unntak. Her bugner det i alle hyller og hele senteret bærer preg av den lune sesongen. Det er nye bøker, gode teer, avslappende badeoljer, riktige vitaminer og varme pledd for kalde dager. For nå er tiden her til å trekke inn og kjenne varmen fra peisen mens vi koser oss med det vi setter aller mest pris på. Tid med venner og familie, langkokte middagsretter, stearinlys i hver krok og føttene godt oppe i sofaen.

Og førstkommende lørdag lover vi å vise deg alt du trenger for den ultimate høstopplevelsen – og litt til! Marianne Jemtegård og hennes modeller tar deg gjennom alle høstens trender i to moteshow i Plan 2. Det blir konkurranser og premier fra våre butikker og mellom moteshowene kan du møte Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa som signerer sin nye bok «Jenteloven» hos Tanum Bokhandel.

Så start høsten hos oss på lørdag og få med deg alt du trenger til den nye sesongen.

Vi ønsker velkommen til en inspirerende dag i høstens tegn!

Moteshowene arrangeres av SB Produksjoner AS og 10 modeller fra TFM Norway AS kl 13:00 og 15:00. Boksigneringen finner sted kl 14:00 hos Tanum Bokhandel.

18.09.18
idium webpublisering