Følg oss på Facebook

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta invitasjon til kunde-arrangementer, konkurranser tilbud og nyheter fra Byporten Shopping som e-post?

Skriv inn e-postadressen din her:

BJØRKLUND SØKER SERVICEINNSTILT EKSTRAHJELP/DELTID

Vi søker ekstrahjelp til kveldsvakter og ved ferieavvikling i butikken. Er du over 22 år, positiv, serviceinnstilt og har en lidenskap for smykker og klokker så må du lese videre.

Vi er en gjeng glade og serviceinnstilte kolleger som står på for å inspirere og gi kundene våre den beste servicen og handleopplevelsen. Nå ønsker vi å utvide teamet med en person og søker en ekstrahjelp til deltidsstilling. Det er snakk om kveldsvakter, med mulighet for å jobbe ekstra i julen og ved ferieavløsning.

Bjørklund Byporten ligger sentralt i et travelt og trivelig shoppingsenter. Vårt mål er å være best på service og være kundens foretrukne gullsmed og urmaker. Våre kunder skal oppleve personlig service, kvalitet og utvalg til en god pris.

Nå ser vi etter en positiv og glad person med lidenskap for smykker og klokker -  og ikke minst glimt i øyet. Du må ha fylt 22 år, være lærevillig, positiv, vennlig, selvstendig og lojal, og jobbe godt i team. Du må trives i et travelt miljø og like å oppnå resultater. Det er en fordel med erfaring fra gull- og ur-bransjen, men det vil naturligvis bli gitt opplæring. Vi kan friste med varierte og spennende arbeidsoppgaver i et trivelig og lærerikt miljø. 

Er DU vårt nye teammedlem? Kom innom for en liten prat og lever din søknad i dag.

Søknadsfrist: SNAREST

For nærmere beskrivelse kom innom Bjørklund Byporten, Jernbanetorget 6 eller send epost til byporten@bjorklund.no
Kontaktpersoner: Claes K. og butikksjef Oscar R.

idium webpublisering