Alexx Alexxander på Byporten

Snart blir det stor magi på Byporten – den verdenskjente illusjonisten Alexx Alexxander kommer nemlig til oss 14. september! Dette blir virkelig et show helt utenom det vanlige, så inviter med venner og familie til en helt spesiell opplevelse på Byporten.

Den 14. september klokken 16.00 kommer Alexx Alexxander til Byporten og avholder et helt spesielt show for våre besøkende. Showet blir avholdt ved heisen i første etasje. Etter showet blir det mulighet til å kjøpe hans nye bok Lær magi med Alexx Alexxander og få den signert.

Alexx Alexxander fikk sin aller første tryllebok av bestefaren sin som femåring, og har siden da levd et liv i magiens verden. Han ble ekstra godt kjent etter sin deltakelse i Norske Talenter i 2010 og i 2022 ble han tildelt utmerkelsen Illusionist of the Decade i Las Vegas.

I forbindelse med showet blir det også avholdt en konkurranse på senteret der du blant annet kan vinne premierebilletter til The Magic of Alexx Alexxander – The New Era of Magic på Edderkoppen i Oslo.

Dette blir en ettermiddag du virkelig må få med deg!

  • Stikkord: Alexx Alexxander, byporten+, event, konkurranse, magi, magiker, show, trylleshow, trylling
  • Publisert: 8. september 2023
  • Tekst: