Barberer i Byporten

Mange tenker nok at det å skjemme bort seg selv, få en deilig hodebunnsmassasje eller ansiktspleie, det er forbeholdt kvinner. At det bare er damer som bruker tid på sånt! Men den vinden er på vei til å snu – nå er nemlig den store trenden å ta en tur til en barberer i ny og ne!

Barbering i alle tider

Allerede på 1400-tallet var barbereren en viktig del av bybildet. I følge Store Norske Leksikon finnes det nedtegnelser fra dette århundret der tyske barteskjærere i Bergen fremstilles som høyt aktede håndverkere. Den gangen hadde de et noe bredere arbeidsområde enn i dag, for senmiddelalderens barberere solgte også medisiner, virket som sårleger, foretok iglepåsetting og kirurgiske inngrep ved siden av å pleie skjegg og hår!

Så når den ene barbersalongen etter den andre dukker opp over hele vårt langstrakte land, så er altså ikke det et nytt fenomen. Menn har gått for å få fikset både skjegg og hår i alle tider og nå er det altså mer populært enn noensinne. Det har blitt lov for menn å ta en pause i hverdagen for å få hår og skjegg stelt av profesjonelle.

Hotellbarberer

Når du bor på hotell er det greit å slippe å måtte tenke på å ha med seg barberutstyr for å se ordentlig ut hele uka gjennom, og det vet de ansatte på Scandic Byporten. Så for å gjøre hotellhverdagen enda enklere og med et ekstra snev av luksus, har du nå muligheten til å få luksuriøs behandling på vei ut i dagen eller bare over til frokostsalen.

Rett innenfor hovedinngangen, sentralt og tilgjengelig, finner du Scandic Byportens helt egne barbersalong. Med dyktige folk fra On Demand Barbers trenger du ikke lenger å ta med barbersaker på tur og du kan unne deg en skikkelig behandling, selv om du er langt hjemmefra.

Åpent for alle

Du trenger selvsagt ikke bo på hotellet for å benytte deg av vår eminente barberer. Hos oss er døren alltid åpen for alle, og du kan lett booke tid til en liten luksuspause selv. Via On Demand Barbers egen online booking velger du behandling og tid selv eller du kan ta direkte kontakt via info@ondemandbarbers.com.

I tillegg kan du nå få sving på skjegget hos Nikita på Plan 1! Her finner du nemlig også en dyktig barberer, klar til å skjemme deg skikkelig bort.

Så book tid hos en av våre barberere neste gang du bare føler for å unne deg selv litt egentid– det vil garantert gi et ekstra anstrøk av luksus i hverdagen!

 

  • Stikkord: barberer, barbersalong
  • Publisert: 20. september 2019
  • Tekst: