Barseltreff

I mars får Oslo endelig sin egen babymesse og det vil selvsagt vi være med på å markere. Derfor inviterer vi til Barseltreff i Babyporten den 4. mars fra 09.00-11.00 hos Espresso House i Plan 2 sammen med Marianne Jemtegård og Babymessen.no.

Babyporten

Få ting er så slitsomt som å streve seg gjennom trange ganger på jakt etter et sted å sette seg ned med vogn på vei gjennom byens gater. Plutselig føler man seg pakket inn i menneskemengden og det er nesten umulig å komme seg bort og finne en vei utenom. Alt man ønsker seg er en kopp kaffe og en pust i bakken før man går videre.

Hos oss i Byporten finner du plass – og ro. Her har vi brede passasjer og ganger uten stativer. Vi har flere store kafeer og spisesteder med plass til både foreldre og barn og vi har butikker med både kunnskap og utvalg til hele familien.

Vorspiel på babymåten

Og når vi nå skal markere at Babymessen går av stabelen om noen få uker, så inviterer vi like godt til en skikkelig barseltreff der alle er velkomne. Hos Espresso House i Plan 2 er det goodiebags til alle, god plass, varm og oppkvikkende kaffe, deilige bakevarer og 15% rabatt på alt frem til klokken 12.

Marianne og Babymessen kommer for å fortelle litt om hva dere kan oppleve på messen og de seks butikkene vi sender opp til Radisson Blu Scandinavia Hotel den 21. og 22. mars vil være til stede. Du møter altså DAY Et., Name It, Minimin, Lekia, CEWE Japan Photo og Tanum og de forteller litt om hva Babymessen er og hva de tar med seg opp.

Så inviter med deg barselgruppa eller en trillevenn og start dagen med en god kopp kaffe og masse hyggelige småbarnsforeldre i Plan 2 i Byporten Shopping!

P.S. Det er lov å komme om du er gravid også altså…

 

  • Stikkord: babymessen, babyporten, barseltreff
  • Publisert: 26. februar 2020
  • Tekst: