Bli skjemt bort!

Etter det som for mange virker som verdens lengste januar, så er februar her! De aller fleste av oss har droppet alle nyttårsforsettene våre, vi er ferdige med den nye livet og over i hverdagen igjen. Men det ene punktet om å ta mer vare på oss selv, nyte og kose oss – se det har vi ikke helt glemt! Det er tid for en skikkelig velværedag!

Velvære på rød løper

Lørdag 8. februar kl. 12:00 – 18:00 er den røde løperen rullet ut i Plan 2 og alt er lagt til rette for en dag fylt med helse og skjønnhet. På rad og rekke står de klare med helsetips, styling og pleie. Det blir gode tilbud og gratis behandling fra flere. Ja her kan du rett og slett gå direkte fra vårt Pop up-spa og inn i lørdagskvelden!

Bare se her…

Sminke

Både Life, Fredrik & Louisa og The Body Shop har makeup-artister som denne dagen viser deg sine forskjellige merker og legger sminke som passer til deg. En ypperlig mulighet til å prøve noe nytt, få gode tilbud på ny sminke og skinne litt ekstra når mørket senker seg og det blir kveld.

Massasje

Vi har invitert massøren Kamilla som gir lett massasje på sin stand i Plan 2. I tillegg får du gratis massasje på hånd og arm samtidig som du får prøve de deilige produktene hos Lush.

Kropp og helse

For de som ikke helt har latt treningen svinne ut i sanden, så får du gratis fotanalyse av G-Sport. Eye Factory tester synet ditt i butikken i Plan 1 og hos HØR på samme plan, får du en 15 minutters gratis hørselskonsultasjon hos en av deres audiografer. Byporten Legesenter gir deg en ZO Skin Health veiledning til en meget redusert pris og Odontia Byporten Tannlegesenter gir deg råd, veiledning og gratis tannhelseprodukter. Bestiller du tannlegetime denne dagen kan du spare inntil 1.000 kroner på undersøkelsen du trenger.

Hår og negler

Og vi har selvsagt ikke glemt hverken håret eller neglene dine! Hos Lakkbar får du gratis Express Manikyr om du kjøper en neglelakk fra Orly Breathable. Nikita Hair i Plan 2 og Sayso Hair & Style styler håret ditt helt gratis og sørger for prikken over i-en denne lørdagen.

I tillegg har alle disse og flere av våre butikker og spisesteder mange gode tilbud denne dagen, så her er det virkelig ingenting å lure på – bli skjemt bort av oss i Byporten Shopping på vår velværedag lørdag 8. februar kl. 12:00 – 18:00

  • Stikkord: helse, velvære, velværedag
  • Publisert: 31. januar 2020
  • Tekst: