Senteret er stengt i dag

Handysize

…WHEN SIZE MATTERS – SPESIALBUTIKKEN INNEN REISE

Handysize har samlet det beste av små, lette og hendige produkter til reise, ferie og fritid på ett sted. Her får du smarte ting, praktiske ting, lette ting, morsomme ting, spennende ting og helt nødvendige ting som du ikke klarer deg uten! Du finner det meste til badeferien, backpacking, picnic, storbyferien, forretningsreise, fjellturen, seilturen og mye mye mer.
Butikken har Norges største utvalg av toalettartikler i reisestørrelse, alt godkjent i forhold til kravene til 100 ml størrelse på toalettartikler – og du finner reisestørrelse på tannkrem, shampoo, hårspray, barberskum mm. Handysize har også spesialisert seg på annerledes og spennende produkter som papirsåper, toalettsetecovers, antibakterielle midler, spray mot gnagsår og mye mer som du ikke finner alle andre steder.

På friluftssegmentet finnes vanntette pakkesystemer, og de har termoser som fast er med på Nordpolen-ekspedisjoner, sammenleggbare grillpølsegafler, tekniske sitteunderlag og uknuslige drikkeflasker med mange spennende finesser.

På barnesegmentet er det fokus på aktiviteter til barn, smarte reisesekker, sikkerhetsbånd og førstehjelpssett til familien.

På reisesegmentet finner du silkelakenpose og myggnett til backpackeren, overtrekk til solseng og badepute til sydenturisten, sikkerhetsbåndog spill til barnefamilien, kompresjonsposer og reisehåndkle til fjellvandreren, flysokker og øyemaske til langdistansereisende mm.

Leter du etter en gave så er det lurt å ta turen innom Handysize hvor du finner 1200 produkter og spennende gadgets.

Butikken aksepterer følgende kort: Diners, Visa, MasterCard, Eurocard og Byporten Shoppings elektroniske gavekort.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 21:00
  • Lørdag: 10:00 - 20:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Plan 1

Butikkens hovedmerker

Adax / Blafre / Cabeau / Camelbak / Eagle Creek / Exentri Wallets / Flo / Gooper / Havaianas / Leatherman / Nivea / Prestige / Reisenthel / Sycamo

Logg inn