Senteret er stengt i dag

HØR

LYD- OG HØRSELSKLINIKK OG BUTIKK MED EKSPERTISE OG PRODUKTER SOM SØRGER FOR EN TRYGG LYDOPPLEVELSE

Dette er butikken for deg som vil ta vare på hørselen din. For de fleste handler det om å forebygge skader ved å forstå og begrense de truslene som kan svekke eller ødelegge hørselen i hverdagen. For noen handler det om å behandle eller ta vare på en hørsel som allerede er skadet eller svekket. Uansett har HØR som mål å lytte og hjelpe slik at flest mulig kan glede seg over gode og trygge lydopplevelser – gjennom hele livet.

Som den eneste kjeden i Norge samler HØR ekspertisen og produktene som bidrar til bedre hørsel og tryggere lydopplevelser på ett sted. Her finner du høreapparater, hodetelefoner, hørselvern og spesialprodukter for tinnitus og øresus. I tillegg finnes en rekke andre lyd- og akustikkprodukter som både tar vare på og gleder ørene dine.

Vel så viktig som gode produkter er den fagkompetansen som er samlet i HØR. Hos HØR møter du erfarne audiografer og lydspesialister som vil hjelpe deg med å forstå og ta vare på hørselen din.

HØR behandler hørseltap, øresus/tinnitus og lydsensitivitet/misofoni/hyperakusis.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 21:00
  • Lørdag: 10:00 - 20:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Plan 1

Butikkens hovedmerker

AfterShokz / Beoplay / BuddyPhones / Como Audio / Decibullz / EarLabs / iFrogz / Jabra / Kokoon / Libratone / Monster / Nuheara / Puro Sound Labs / SleepPhones / Sodapop / Urbanears / Vifa / Wear & Hear

Logg inn