Byportens Alexx Alexxander-konkurranse

I forbindelse med Alexx Alexxanders opptreden på Byporten avholder vi en helt spesiell konkurranse der du kan vinne premierebilletter til The Magic of Alexx Alexxander, en helaften på Egon Byporten til 4 personer og en signert utgave av Lær magi med Alexx Alexxander.

Konkurranseregler

Hvem kan delta?

Byportens Alexx Alexxander-konkurranse er åpen for alle over 18 år som er bosatt i Norge.

Byporten-ansatte og samarbeidspartnere kan ikke delta.

Konkurranseperiode

Konkurransen varer fra 14. september til og med 28. september 2023.

Slik deltar du

Konkurransen blir avholdt lokalt på Byporten ved to stander som settes opp ved rulletrappene i første etasje. Du deltar ved å skrive navn og mobilnummer på en konkurranse-lapp som skal legges i en egen eske. Du kan kun delta én gang.

Premiering

Blant konkurransedeltakerne trekkes det totalt tre heldige vinnere. 1. premien vinner en magisk aften som består av 4 stk premierebilletter til forestillingen The Magic of Alexx Alexxander og en middag for 4 på Egon Byporten den 12.10.2023. Førstepremievinneren får i tillegg en signert utgave av «Lær Magi» med Alexx Alexxander. 2. premien fordeles på to personer der hver person mottar 2 stk billetter til øvrige forestillinger av showet.

Trekning

I løpet av uke 40 trekker Byporten tre vinnere blant konkurransedeltakerne. Premievinnerne vil bli kontaktet kort tid etter trekning via telefon.

Uregelmessigheter

Ved mistanke om juks forbeholder Byporten seg retten til å holde tilbake premier og dele dem ut til nye vinnere. Byporten forbeholder seg retten til å velge nye vinnere dersom valgte vinnere ikke responderer innen 48 timer.

Offentliggjøring

Ved deltakelse aksepterer du at Byporten kan offentliggjøre ditt navn dersom du vinner. Formålet med dette er å bevise at konkurransen er rettmessig gjennomført. Offentliggjøringen kan skje på Byportens egen nettside og Facebook-side.

Konkurransejusteringer

Byporten forbeholder seg retten til å foreta nødvendige konkurransejusteringer uten varsel og kan på hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Ved å delta i konkurransen aksepter du vilkårene i disse konkurransereglene.

Spørsmål om konkurransen kan rettes til inho@klp.no

Personvern

Personopplysninger lagres i hele konkurranseperioden og brukes kun for å trekke vinnere og vil makuleres etter at konkurransen er over.

  • Publisert: 14. september 2023
  • Tekst: