Delikate Delicia!

En gylden drøm av en kafe med kaker vakre som smykker. Et sted bare fantasien har sett for seg før, en kunstpause fra alt det vanlige. En plass der mennesker møtes og skaper litt hverdagsmagi!

Velkommen til Delicia – Byportens nye rosa kafe!

Adventure awaits, but first it’s coffee and cake!

Omtrent som i Alice i Eventyrland er Delicia et deilig sammensurium av fantasifulle krumspring. Det er en helt egen verden fylt med varme sjokoladefarger, dus rosa, gull og litt glitter. Det er neonskilt, lamper du aldri har sett maken til og kaker du ikke trodde fantes.

Alt i disken er laget av lokale kvalitetsprodusenter som, i likhet med Delicias dedikerte gjeng, leverer i verdensklasse. Og det er litt som at verden har kommet inn til oss med denne kafeen. Eller kanskje rett og slett en annen verden? Det er et sted som inviterer til de gode opplevelsene – og her er det helheten som er viktig!

«Vi ønsker rett og slett å skape gode minner vi!» sier Waseem Shad, daglig leder og eier av Delicia.

Og for å gjøre det satser de på to viktige ting; mennesker og følelser!

Delicia

Delicia-følelsen

Og følelsen er der. Følelsen av noe ekte, men nesten magisk. Noe vakkert, men samtidig godt. Den helt spesielle følelsen av å pakkes inn i velvære og luksus! Nydelige kaker, deilig kaffe og store smil.

Og ikke bare er det rom for de gode opplevelsene i den nydelige kafeen, du kan ta med følelsen hjem og til andre også! Her finner du vertinnegaver til alle anledninger, gaver til babyshower eller en fest du skal ha. Du kan ta med deg desserten rett på toget eller en nydelig kake til en du er glad i.

For Delicia handler om å gi. Gi opplevelse, følelse, varme. Gjennom alle sine ansatte, alle som står bak hver kake eller søtsak. Det hjelper ikke å bare pakke ting pent inn eller pynte alt til trengsel; «Det er menneskene som er viktigst!» – og det er menneskene Delicia satser på.

Og det føler man med en gang man kommer inn!

Velkommen til Delicia!

Delicia

  • Stikkord: ny butikk, nyhet, spisested
  • Publisert: 12. oktober 2021
  • Tekst: