Din Bybil

En bil i byen

Visste du at det er 250 biler til din benyttelse i Oslo? 250 biler du kan låse opp via en app på mobilen din og kjøre dit du vil. Og som bare koster fem kroner pr kilometer du kjører og kan parkeres gratis innenfor Ring 3?

 

Billig bil

Enklere og rimeligere enn dette blir det trolig ikke å ha bil. For altså bare fem kroner pr minutt, 749 kroner for en hel dag eller 1499 kroner for hele 1200 minutter i måneden kan du fritt benytte deg av den nyeste modellen av Renault Zoe. Din Bybil-appen viser deg hvor du finner en ledig bil. Så låser du enkelt opp bilen med samme app og du kan kjøre hvor du vil.

 

All inclusive

I tillegg til lave kostnader og gratis parkering, er forsikring og strøm inkludert i prisen. Med ansvars- og ulykkesforsikring samt kasko- og tyveriforsikring melder du bare inn skader du finner på bilen før du setter deg inn og kjører.

Og Din Bybil har reservert parkering til deg flere steder i byen også – blant annet hos oss her i Byporten! Du finner en oversikt over alle plassene og alt du trenger for å ta i bruk Din Bybil her.

Og husk – med Din Bybil kan du kjøpe store vaser i Byporten og kjøre fra dør til dør, nesten gratis!

  • Stikkord: bil, delingsøkonomi, Din Bybil
  • Publisert: 16. august 2019
  • Tekst: