En ny og større VILA

Noen av butikkene våre har vi hatt den store glede av å ha i Byporten i mange år – VILA er definitivt en av dem! På et hjørne, rett ved rulletrappen på Plan 2 har den ligget siden 2015; lys, delikat og med strålende hyggelige folk på jobb. Og nå har det skjedd store ting der oppe!

Dobbelt så stor

«Nå er vi dobbelt så store – og vi hadde til og med åpningsfest!» Assisterende butikksjef Line Petersen er helt tydelig fornøyd og stolt av den nye butikken. «Responsen fra kundene har vært utelukkende positiv og det er så hyggelig å kunne invitere inn til oss igjen. Og nå kommer det jo folk også! Vi merker virkelig at flere og flere vender tilbake til Oslo sentrum og butikkene her, og det er så deilig!».

Nå har ikke damene på VILA ligget på latsiden det siste året uansett. Med stort pågangsmot har de vist frem både klær og butikken på Instagram, og på den måten klart å komme ut til kundene som ikke kunne komme til dem. Så selv før butikken ble fysisk større først nå i sommer, så fikk den langt større rekkevidde enn tidligere allerede i fjor.

VILA

VILA har høstmote til alle

Hos VILA finner du klær til alle – og alle anledninger. Det er kjoler til fest og kjoler til sofakos, det er deilige buksedresser, nydelige bluser og varme kåper. Og det brede utvalget gjenspeiles av kundene som kommer innom. Her er det både unge og voksne venninner på shopping og alle har god plass å boltre seg på.

Og nå finner du alt du trenger til sesongen som venter rett rundt hjørnet hos VILA. Og om du er en av dem som fortsatt sitter en god del på hjemmekontor, så har VILA klær til både Teams-møter og litt roligere kontordager, og for dager ute blant folk igjen.

De har rett og slett klær til alle – og til alt!

VILA

  • Stikkord: ny butikk, oppussing
  • Publisert: 28. september 2021
  • Tekst: