En stille påske i Oslo

Påske i Oslo har alltid vært helt spesielt. Byen tømmes liksom for folk, og vi som blir igjen får så mye bedre plass! Vårvarmen kommer snikende og begrepet «den stille uke» kunne ikke passet bedre…

Men nå savner vi bråk! Vi savner det litt hektiske før butikkene skal være stengt i to dager midt i en uke. Vi savner å stå i kø og vente på bord i den ferske vårsola, lengter etter en hel ettermiddag med venner nærmere enn to meter.

Det blir ikke sånn i år. Det blir bare stille. Alt for stille.

Påskekos i eget hus

For nå må det aller meste skje hjemme. Eller i god avstand til andre. Men kose oss; det kan vi! Ingen har sagt at vi ikke kan pynte opp hjemmene våre med friske blomster og påskepynt, la det bugne med gule servietter og nye stearinlys. Vi kan fordype oss i Påskekrim og Påskequiz mens vi drikker Påskekaffe og spiser Påskemarsipan. Og alt dette er det fortsatt mulig å få kjøpe i våre åpne butikker – eller de som har Klikk og hent!

For å hjelpe deg på vei har vi selvsagt laget en oversikt over alle butikkene og spisestedene hos oss som fortsatt har et tilbud til våre kunder, enten de er åpne eller leverer ut varer som er forhåndsbestilt. Påskekosen er ikke så langt unna.

Og du kan fortsatt bestille blomster hjem til en god venninne, kjøpe med middag til den lille kohorten din eller unne deg selv et lite friminutt hos en av våre frisører. For det finnes fortsatt et og annet blaff av normalt her inne!

Gratis levert til påske

Det er ikke alltid like lett å komme seg ut om dagen. Ikke skal vi ta kollektivt, noen ganger er det langt å gå, vi bør være mindre mobile enn tidligere og noen av oss har rett og slett ingen mulighet til å dra ned til sentrum.

Men når vi ikke kan gå i butikkene – kan kanskje butikkene komme til oss?

Selvsagt kan de det! Siden mange av våre butikker må holde stengt har vi sørget for at varene allikevel kan få et nytt hjem hos deg. Bestiller du for mer enn 500 kroner i de butikkene det gjelder, så kjører vi varene dine hjem til deg – helt gratis til alle adresser i Oslo.

Alt vil bli bra!

Og du – vi vil bare si en ting, sånn helt til slutt.

Dette kommer til å gå over, og da er vi fortsatt her. Kanskje ikke akkurat som før, men med akkurat den samme servicen, den samme tilstedeværelsen, den samme humoren – og det samme samholdet. For vi gir oss ikke så lett!

Og vi skal komme oss gjennom dette – sammen…

GOD PÅSKE!

floriss-paaske-blomster-paaskeliljer-narciss.jpg

  • Stikkord: #StøttButikkeneiOsloSentrum, bypåske, hjemmepåske, Oslo-påske, påske
  • Publisert: 23. mars 2021
  • Tekst: