Frisør i sentrum

I en travel hverdag er det lett å glemme å ta vare på seg selv. Vi løper gjennom dagen og håper å rekke alt vi må. Det er hundrevis av burde og en hel haug med skulle og det aller siste på lista er ønsker. Hos oss i Byporten er det lett å få til en av de tingene mange av oss ønsker oss; en tur til en dyktig frisør som kan gi deg den gode følelsen!

Nikita i to etasjer

Ikke bare har vi flere salonger å velge mellom i Byporten, men vi har til og med to fra samme kjede! Du finner Nikita i både Plan 1 og Plan 2 og med det kan vi skryte av et fantastisk fagmiljø og skyhøy Nikita-kvalitet i hele senteret. De to salongene komplimenterer hverandre perfekt og åpner for et godt lærlingmiljø. Disse salongene har vært hos oss lenge og har et bredt spekter av frisører som til sammen gir et helt unikt tilbud til alle sine kunder.

Sayso

Hos Sayso er de minst like opptatt av at du skal føle deg fjong på håret mellom hver klipp som rett etter at du har sittet i frisørstolen. Som hos de andre salongene våre, er de lidenskapelig opptatt av trender og hva som rører seg i motebildet akkurat nå. Hver enkelt frisør tar kundens hår på det største alvor og har som mål å bekjempe alle bad hair-dager! Bedre enn det kan det vel knapt bli..?

Cutters

En enkel klipp på 15 minutter får du hos Cutters, vårt nyeste tilskudd til Byportens frisørfamilie. Her trekker du kølapp og venter på timen din i salongen eller i en av våre kafeer. Dette er alternativet for deg som har liten tid, trenger en oppfriskning av frisyren eller bare vil ta litt på lengden. En klipp på vei hjem eller bare på vei til ditt neste mål for dagen.

Så om du trenger en oppfriskning, vil prøve noe helt nytt eller trenger hjelp i kampen mot de små grå – ta turen til en av våre fabelaktige salonger i Byporten!

Vi er der du er.

  • Stikkord: frisør, frisørsalong
  • Publisert: 21. januar 2020
  • Tekst: