Gavene som gjelder

Våren og sommeren byr på en rekke festligheter. Dåp, konfirmasjon, bryllup; hvor mange har du på listen? Vår begynner å bli ganske lang – og det samme gjelder listen over gaver.

Men det å finne den perfekte gaven – og i ordet perfekt legger vi: lekker, nyttig, praktisk og ønsket – er ofte lettere sagt enn gjort. For hva kjøper man egentlig til de forskjellige anledningene? Og ikke minst, HVOR går man for å handle?

Enten du bor i sentrum, 10 minutter eller 1 time unna så er Byporten en av våre ‘go-to’ handledestinasjoner. Ikke bare er det det perfekte møtestedet uansett hvor du pendler fra –  toget stopper ‘rett utenfor døra’ – det er et av sentrene med mest ‘eksotiske’ og varierte butikker. Du finner nemlig ikke de store kjedebutikkene der, men butikker som Lille Vinkel Sko, Minimin og Fine Ting.

Så, for å gjøre din – og vår egen – gavejakt litt enklere, kjappere og ikke minst hyggeligere, har vi samlet våre favorittgaver på ett og samme sted, enten det er dåp, konfirmasjon eller bryllup som står for tur!

DÅPSGAVE

Dåp er den første store feiringen i livet, som ikke bare er en spesiell opplevelse for barnet, men også for foreldrene. Dåpsgaven pleier ofte å vare livet ut. Uavhengig av om den kan brukes eller ikke, er gaven et minne for livet. Her er noen av våre favoritter – uavhengig av budsjett.

KONFIRMASJONSGAVER

Er du ikke typen som gir penger eller ønsker du rett og slett å gi noe litt mer personlig? Utvalget av konfirmasjonsgaver er enormt og det er egentlig bare fantasien – og konfirmantens ønsker – som setter grenser! Smykker, klokker, kameraer, solbriller eller motetilbehør; under er åtte ting til både ham og henne.

BRYLLUPSGAVER

Det er en myte at en bra bryllupsgave må tømme lommeboken. Det finnes nemlig en rekke gaver de nygifte vil sette stor pris på, som både er nyttige, praktiske og estetiske – og som ikke koster en formue! Her er noen favoritter som kan sette fantasien i gang:

  • Stikkord: bryllupsgave, dåpsgave, konfirmasjonsgave
  • Publisert: 24. mai 2019
  • Tekst: