Gode nyheter på rad og rekke

Det har vært stille hos oss lenge nå. Alt for lenge!

Men nå brytes stillheten!

For endelig er vi i gang igjen og vi har både vårklare nyheter og høyt smittevern å by på.

For mens butikkene våre har holdt stengt har vi jobbet hardt bak våre lukkede dører. Varer har blitt flyttet, lokaler har endret utseende og skilter har byttet plass, blitt borte og kommet til – og nå får vi endelig vist dere alt vi har jobbet med!!!

Nyheter

De siste ukene har flere nye Byporten-medlemmer flyttet inn og vi gleder oss som små barn til å presentere alle våre nyankomne til dere! I løpet av de neste ukene vil du kunne lese mer om hver enkelt her på nettsiden vår, men la oss starte med en oversikt over alt som har skjedd siden sist.

Høyer har vært hos oss lenge, og nå kan vi endelig avsløre at Høyer Man kommer inn i Plan 2 og beriker oss med et helt nytt konsept for våre mannlige kunder. Butikken bugner av deilige vårvarer fra norske og internasjonale merker i god kvalitet.

Hos Høyer Byporten Menswear treffer du ansatte med interesse og kunnskap som gir deg veiledning og hjelp. Det du finner her er nøye utvalgt av dyktige innkjøpere, som sørger for at butikken til enhver tid er oppdatert med varer de ansatte vet at du som kunde vil like.

Den andre av våre store nyheter finner du i det store, buede lokalet ut mot byen vår i plan 2. Lindex kommer inn med en helt unik butikk med flere nye avdelinger og konsepter. Vi vil ikke avsløre alt riktig enda, men vi lover at dette blir en butikk som passer perfekt her hos oss i Byporten – en Lindex litt utenom det vanlige!

Du finner selvsagt også alt annet du er vant til å finne hos Lindex; moteklær til store og små fra det som er en av Europas ledende motekjeder. Sortimentet omfatter flere forskjellige konsepter innen dameklær, barneklær, undertøy og kosmetikk.

I tillegg til disse to, venter vi på flere nye aktører og i løpet av den nærmeste tiden vil vi kunne ønske Backstube, Noa Noa og Delicia velkommen!

På flyttefot

Men vi har flere nyheter! For det er ikke bare sånn at vi får inn helt nye konsepter hos oss, noen av de vi kjenner godt har også gjort noen endringer, flyttet litt på seg eller funnet på nye sprell!

Urban er for eksempel omprofilert til Junkyard og er dermed en del av Nordens største aktør innen streetwear, noe som følger godt opp under posisjonen butikken har hatt i alle de årene de har vært hos oss.

Next to Nothing har flyttet litt på seg og fått enda større vindusflater for sine alltid like fantastiske utstillinger!

DAY Birger et Mikkelsen står klare med en PopUp fylt til randen med vesker, bager og annet tilbehør i Plan 1 og Handysize flytter inn i en PopUp-butikk i samme plan.

Og vi kan garantere at de neste månedene vil by på mye mer nytt ettersom hverdagen og det normale livet stadig vender mer tilbake. Og som vi gleder oss…

Velkommen inn til oss i Byporten – vi gleder oss til å ta dere i mot!

  • Stikkord: nye butikker, nyheter
  • Publisert: 5. mai 2021
  • Tekst: