Høstlige negler

Neglelakk for enhver smak

Neglelakk er slettes ikke et nytt fenomen. Dronning Nefrititi valgte rødt, mens Kleopatra gikk for korall. Inkaene malte intrikate bilder av ørner mens man på 16- og 1700-tallet oppdaget de helt blanke neglene. Dagens neglelakk stammer fra en helt annen bransje enn man først tenker seg, for den lakken vi bruker i dag er rett og slett en videreutvikling av billakken som så dagens lys tidlig på 1920-tallet!

I løpet av et år skifter vi ut fargeskalaen på neglelakkene våre i takt med sesongene. Vi velger det kjølige om vinteren, de varme tonene om våren, de spreke og fargesterke om sommeren og de mer nedtonede på høsten. Og nå er vi inne i tiden der de rustrøde, svarte og ikke minst blå fargetonene får dominere. Farger som komplementerer de deilige strikkegenserne og myke jakkene som fyller motebildet ellers på denne tiden.

Aldri av moten.

Men ikke alle tar sjansen på blått. Ikke alle syns det er helt passende med lilla eller orange heller. Og heldigvis finnes det noen farger som aldri går av moten, og som aldri slår feil. For akkurat som for Dronning Nefrititi, så er rødt fortsatt en sikker vinner. Og sammen med sort, er den regnet som den absolutt sterkeste klassikeren om vi skal tro damene hos Lakkbar Byporten. Hvis du da ikke vil være enda litt mer klassisk og gå for den trygge og rene franske manikyren som visstnok skal etterlikne neglens naturlige farger og form.

Uansett hvilken retning du velger å gå, så er utvalget uendelig og mulighetene mange. Hos Lakkbar i Byporten får du nydelige, velstelte negler på dagen – og de kan alt om hva som står sterkest i motebildet akkurat nå. Om det er forskjellige farger på neglene, mønster og pynt eller helt klassisk, lakkede negler, så fikser de det, når du trenger det.

Idéen med Lakkbar er at det går raskt, det er rimelig og du kan gjøre det i forbifarten. Du trenger ikke å bestille time på forhånd. Jentene som jobber i Lakkbar er profesjonelle og har lang erfaring med neglepleie. Du finner neglelakker i mer enn 300 trendfarger og et bredt spekter av det siste på moten innen hånd- og neglepleie fra «ORLY» made in L.A.

 

  • Stikkord: mote, neglelakk, trend
  • Publisert: 10. september 2019
  • Tekst: