Hotellfrokost – midt i uka!

Essensen av ferie

Den er kanskje selve essensen av ferie og fri; hotellfrokosten. Den rolige summingen av fremmede som starter dagen. Duften av nystekt brød og lyden av kaffekopper som skramler. Det er en helt egen stillhet på hotellfrokosten. En bråkete stillhet på en måte.

For de aller fleste av oss er det et snev av luksus over hotellivet. Det skjer ikke så ofte, kanskje nesten aldri. Det er godt å kunne forsyne seg av alt man forbinder med frokost, helt ukritisk, og med sulten og lysten som sjef. Det er noe syndig godt ved å hente seg enda et glass juice eller en liten croissant til kaffen, for når gjorde du egentlig det sist?

Luksus

I år blir ikke ferien helt som vi så for oss for mange, men hvem har egentlig sagt at hotellfrokost bare kan nytes når man bor på hotell? Hvem har egentlig skrevet den regelen som sier at man ikke kan ha det litt luksus midt i uka? Det må da være lov å nyte, selv om det er en helt vanlig tirsdag – eller enda mer; en litt tung mandag? Eller hva med en rett før stranda på en torsdag?

Og det kan du selvsagt gjøre! Det er ingen som stopper deg. Ingen som vil hindre deg. I hvert fall ikke hos Egon i Byporten! Her serverer de  frokost til alle hotellgjestene til Scandic Hotell Byporten hver eneste dag – og du er også hjertelig velkommen!

Så hva med å gjøre hjemmesommeren litt ekstra luksuriøs? Eller hvorfor ikke starte arbeidsdagen litt hyggeligere enn vanlig? Dørene står åpne for deg kl 06:30 – 10:00 (i helgene serveres frokosten kl 07:30 – 11:00).

Og mens du nyter den smakfulle maten kan du lukke øynene og kjenne på storbyfølelsen – midt i din egen by!

  • Stikkord: hotell, hotellfrokost
  • Publisert: 28. august 2019
  • Tekst: