Senteret er stengt i dag

Hotellfrokost – midt i uka!

Essensen av ferie

Den er kanskje selve essensen av ferie og fri; hotellfrokosten. Den rolige summingen av fremmede som starter dagen. Duften av nystekt brød og lyden av kaffekopper som skramler. Det er en helt egen stillhet på hotellfrokosten. En bråkete stillhet på en måte.

For de aller fleste av oss er det et snev av luksus over hotellivet. Det skjer ikke så ofte, kanskje nesten aldri. Det er godt å kunne forsyne seg av alt man forbinder med frokost, helt ukritisk, og med sulten og lysten som sjef. Det er noe syndig godt ved å hente seg enda et glass juice eller en liten croissant til kaffen, for når gjorde du egentlig det sist?

 

Luksus

Men hvem har egentlig sagt at hotellfrokost bare kan nytes når man bor på hotell? Hvem har egentlig skrevet den regelen som sier at man ikke kan ha det litt luksus midt i uka? Det må da være lov å nyte, selv om det er en helt vanlig tirsdag – eller enda mer; en litt tung mandag?

Og det kan du selvsagt gjøre! Det er ingen som stopper deg. Ingen som vil hindre deg. I hvert fall ikke hos Egon i Byporten! For der serverer de nemlig frokost til alle hotellgjestene til Scandic Hotell Byporten hver eneste dag – og du er også hjertelig velkommen!

Så neste gang du trenger en litt ekstra god morgen, eller vil kombinere møte og frokost, da står dørene åpne for deg kl 06:30 – 10:00 (i helgene serveres frokosten kl 07:30 – 11:00).

Og mens du nyter inne, kan du se ut på alle som haster gjennom morgenen ute. Noen ganger er det ikke mer som skal til…

  • Stikkord: hotell, hotellfrokost
  • Publisert: 28. august 2019
  • Tekst:

Logg inn