Høyer Man er på plass i Byporten!

Noen mennesker klarer ikke la en god mulighet passere. De bare må gripe den, med begge hender. Ekteparet Sana og Bilal er sånne mennesker – og takk og pris for det! For nå har de tatt Høyer Man inn i Byporten og med det sørger de for at vi igjen har en ren herrebutikk i Plan 2.

Drømmested

De kan ikke si at de ikke ble advart, men drømmen om å starte en egen butikk i Byporten var så sterk at de ser forbi alle humper i veien og satser for fullt på butikkdrømmen. Med bred erfaring fra handelsnæringen vet de hva de går i møte og de er mer enn klare. For denne sjansen kunne de bare ikke la gå fra seg.

«Byporten ligger midt i sentrum for de som jobber, de som reiser, de som skal et sted. Her treffer vi målgruppa vår hver eneste dag, og vi vet at det er mange som har etterlyst oss!» De nybakte butikkeierne står fjellstøtt i valget de har tatt. Sammen med Ørnulf Høyer har de bygget opp en butikk med mål om å tilby det aller meste en mann trenger – og vil ha!

Høyer Man

Klassisk Høyer Man søkes

For dette er butikken som kan hjelpe deg når skjorta har fått en flekk før det viktige møtet eller du blir overrasket med en middagsinvitasjon rett etter jobb. Det er butikken for både hverdagskjøp og det lille ekstra til den helt spesielle feiringen eller festen. For hos Høyer Man finner du kvalitetsklær til alle anledninger og overraskende hendelser. Badeshorts og håndkle til et bad på Sørenga for eksempel! Eller ny jobbveske eller reisebag, ekstra sokker til kontorskuffen eller et slips i gave til far. Rett og slett alt til den stilsikre mannen som ønsker seg det lille ekstra.

Og helt fra starten i 2004 er det nettopp det Høyer Man har jobbet for å være; et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn – og det har de klart her i Byporten!

Og vi er utrolig glade for å kunne ønske Høyer Man velkommen inn i Plan 2.

Vi heier på drømmen og gleder oss til å se den bli virkelig!

Høyer Man

  • Stikkord: herreklær, ny butikk
  • Publisert: 25. mai 2021
  • Tekst: