Hurra for farsdag!

Kosepappa, lesepappa, snekkerpappa, fikser-alt-pappa – SUPERPAPPA!

En pappa kommer i absolutte alle former og farger. Han fyller roller han kanskje ikke visste han noen gang kom til å få og han gjør ting han ikke visste han kunne. En pappa tar ansvar for små musefletter en tidlig morgen eller et skrubbet kne en lørdagsettermiddag. Han lager middag mens han hjelper til med lekser, og han sitter rolig og bare lytter. Lenge.

Søndag 10. november er det farsdag – og den skal vi feire i Byporten!

En pappa

Det er ikke bare et barn som blir født når det nye lille mennesket kommer til verden. Plutselig sitter det en helt fersk mamma og pappa der også. To mennesker som ser forelsket ned på det de sammen har skapt. To som skal ta fatt på en av livets aller største oppgaver og lære seg selv å kjenne i en helt ny rolle.

Og der far tidligere satt litt på avstand og så på den lille, er pappa så nær nå. Helt fra første dag. Så nær at man kan kjenne hjertene svulme og se stoltheten vokse. Pappa er med på alt – og fortjener en ekstra klem og klapp på skuldra for vel gjennomført pappagjerning!

Farsdagsgave

Det finnes ikke en perfekt farsdagsgave, for ingen pappaer er like! Alle pappaer tenker forskjellig, liker forskjellige ting. Noen er verdens beste LEGO-byggere, andre leser side opp og side ned i tykke bøker med store bilder. En pappa trenger kanskje nye solbriller, mens en annen pappa ønsker seg nytt undertøy. Det kan være en ny bok til høytlesning som står øverst på ønskelisten, eller kanskje en time hos barbereren, sånn helt for seg selv.

Vi har mange gode ideer til deg og lørdag 9. november møter du mange ulike pappaer rundt om i hele Byporten som forteller deg hva DE mener er årets aller beste farsdagsgavetips!

Og vil du gjøre unna gavehandlingen litt før, så står vi klare med mange forslag i våre butikker – vi er helt sikre på at du finner det din pappa ønsker seg hos oss!

  • Stikkord: farsdag, farsdagsgave, farsdagsgavetips
  • Publisert: 4. november 2019
  • Tekst: