Joe & The Juice er på plass!

Med høyt tempo, deilig musikk og ferske råvarer har Joe & The Juice tatt verden, Norge og Oslo med storm – og nå er de også inne hos oss! Og det er ikke et minutt for tidlig ifølge Sverre Riis Rasmussen…

Endelig i Byporten

«Vi har vært på jakt etter et lokale i Byporten i lang tid, og nå falt endelig alle brikkene på plass! Da vi gikk inn her kjente vi det med en gang – det er her vi skal være!»

Og nå er de der. I Plan 1. I godt selskap med flere gode kaffe- og spisesteder er de nå etablert med sin velkjente rosa logo og hardtarbeidende juicemaskin. Her skal de servere sunne sandwicher, friske juicer, helsebringende shotter og nybrygget kaffe til alle oss som trenger litt påfyll. For det er nettopp det Joe & the juice ønsker; gi deg noe sunt å løpe videre på! Noe som gir deg det kroppen trenger for å klare en travel dag eller en tung ettermiddag.

Joe & The Juice

Energi

Det er ikke bare maten som skal bidra til at dagene funker som de skal. Det er helheten! Det er folka som står bak disken. Det er musikken, de morsomme juicenavnene. Det er tempoet, humøret og humoren. Det er hele Joe & The Juice-opplevelsen.

Og etter bare noen uker med åpne dører merker Sverre og de ansatte at Byporten har tatt dem særdeles godt imot; «Vi ser allerede at kundene setter stor pris på oss og kommer innom for å handle hos oss – og det er veldig kult!»

Så om du ikke har vært innom enda, ta turen en dag da vel! Ta med deg en matbit eller noe å drikke på vei til jobben eller toget, eller sett deg ned og nyt den særegne Joe-følelsen inne i kafeen. La kroppen få et nødvendig påfyll av litt alt det sunne og gode – og gå videre inn i dagen med et smil om munnen!

Joe & The Juice

 

  • Stikkord: ny butikk, nyåpning, nyhet
  • Publisert: 18. oktober 2021
  • Tekst: