Juleblomster hos Floriss Byporten

Det sies at noen kunder går innom Floriss Byporten bare for å lukte. Og etter å ha tilbrakt litt tid i den vakre blomsterbutikken er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her bugner det av vakre juleblomster og nydelig julepynt, og stemningen er akkurat så travel og så trivelig som man ønsker seg i disse førjulstider.

Juleblomster hos Floriss Byporten
Det oser av julestemning hos Floriss Byporten

Kjøp blomstene nå

For mange er blomster selve jula. Vi pynter med julestjerner, juleroser, svibler og amaryllis. Vi har tulipaner, roser og nelliker i alle rom og vi kjøper mer blomster enn noen gang ellers i året. Og nå begynner det å haste om du vil ha lubne, nyutsprungne svibler på julebordet og ikke bare løken eller en brunkantet liten sak.

Det er med andre ord denne uken, ca. to uker før julaften, at løkblomstene må inn i hus. De trenger lite vann så de ikke strekker seg for mye, men de bør få litt varme og godt med lys. Du bør med andre ord ikke sette de du vil skal blomstre i en kald kjeller nå, men om du ønsker å ha noen til nyttårsaften, så kan du la de hvile litt på et kaldt og mørkt sted før du tar dem inn i varmen litt nærmere jul. Da har du vakre blomster gjennom hele julehøytiden.

Og det med temperatur er viktig for flere av julens friske dekor. Når kvelden kommer bør også snittblomster settes kjølig, spesielt tulipaner.

Leveransegaranti

Skal du sende blomster til noen kjære og nære til jul? Da bør du forte deg litt. Siste frist for bestilling av blomstrende julehilsener er onsdag 18. desember. Etter dette blir presset på utsendelser så stort at juleblomster nedprioriteres i forhold til gratulasjoner og kondolanser. Denne dagen kan også være grei å forholde seg til om man skal bestille blomster til henting i butikk også. Det vil fortsatt være mulig å bestille senere, men Floriss Byporten anbefaler at man bestiller i god tid.

Og husk: siste dag for utsending av blomster er lille julaften!

Juleblomster hos Floriss Byporten
Vakkert og trendy tre med fugler, fjær og masse glitrende julekuler!
  • Stikkord: juleblomster, julepynt
  • Publisert: 11. desember 2019
  • Tekst: