Julegavetips for deg som er ute i siste liten!

Hvert år ser vi dem på lang avstand; de som er ute etter en siste gave – eller hele haugen. Det er noe med blikket. Og ganglaget. Det søkende hodet, den desperate minen. Og selv om de aller fleste kvinner blir svært takknemlige for et vakkert smykke eller far setter pris på den fine skjorten med matchende slips, så kunne det jo vært gøy og overrasket litt – selv om det bare er noen dager igjen å bestemme seg på!

Her er noen julegavetips i siste liten…

Klassikerne

Du finner Sisteliten-folket i alle deler av samfunnet. De klassiske gavene følger dog et ganske tydelig mønster og det er nok oftere mor enn far som får gaver kjøpt på selveste julaften. Av erfaring vet vi at både Gullfunn og Bjørklund pakker inn en og annen julegave denne dagen, men også Next to Nothing, Fredrik & Louisa og flere andre av våre butikker har mer enn nok å gjøre de siste dagene før jul. Og går du for et besøk i en av disse butikkene vil du neppe trå veldig feil!

Julegavetips i siste liten fra Gullfunn
Hos Gullfunn finner du gaver til alle – og de pakkes pent inn for deg før du går…

Den praktiske julegaven

En av årets absolutt mest populære julegaver er steameren. Den som gjør at du kan gå med glatte skjorter uten å måtte ta ut både strykebrett og strykejern. En enkel liten hjelper som rett og slett gjør hverdagen bittelitt enklere for alle de som mangler strykestruktur! Hos Fine ting får du den lekre varianten fra Steamery; Travel steamer cirrus. Den kommer i flere farger og er et meget godt julegavetips til både han og henne!

Julegavetips i siste liten fra Fine ting

Den aktive julegaven

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær heter det i et nærmest utslitt norsk uttrykk. For å være helt ærlige, kunne vi ikke vært mer enige, og nettopp bra klær er et hett tips til hvem som helst i familien denne jula. Hos G-Sport finner du gaver til familiens aktive (eller de som kanskje burde vært litt mer aktive) i alle prisklasser og mange kategorier. Vi har lagt vår elsk på det fine superundertøyet fra Swix som kommer i flere former, farger og utførelser og som får de aller fleste til å se bittelitt raskere ut – umiddelbart!

Julegavetips i siste liten fra G-Sport
Swix RaceX BodyWear til både han og henne

Den bærekraftige julegaven

Ikke kjøp vann – det er mer enn godt nok det vi har i springen! Og har du en flaske som holder vannet ditt kaldt i time etter time, ja da har du alltid friskt og godt vann for hånden. De kule flaskene fra S’well finner du i mange forskjellige farger og mønstre hos Fine ting.

Julegavetips i siste liten fra Fine ting
Vannflasker fra S’well finner du hos Fine ting

Julegaven til hele familien

I vår travle hverdag er tid det vi ofte har minst av. Tid alene og tid sammen. Og noen ganger må vi rett og slett ha et lite påskudd for å sette av den tiden vi trenger til hverandre. Så kall inn hele familien og inviter til spillkveld med et helt nytt familiespill som passer for absolutt alle! Og nå når romjulsdagene nærmer seg er det kanskje akkurat dette som blir årets vinner under treet.

I Byporten får du spill i alle kategorier hos Tanum, Ark Pocket Shop og Lekia.

Julegavetips til deg som er ute i siste liten fra Fine ting
Legg spill som samler familien under treet!

 

  • Stikkord: julegave, julegaver, julegaveshopping, julegavetips
  • Publisert: 16. desember 2019
  • Tekst: