Julegavetips til barna

Å kjøpe julegaver til barn er slettes ikke alltid like enkelt. Man vil gjerne kjøpe noe de trenger, men det vil de strengt tatt ikke ha. Man vil finne noe de lærer noe av, men det er stort sett ganske kjedelig. Eller så vi man skåne foreldrene og finne noe uten lyd, noe som heller ikke akkurat gjør deg til vinneren av årets julegavemaraton.

I våre butikker finner du litt av alt – både det snusfornuftige og det som bare er gøy. Og jula har så absolutt plass til begge deler! Hos oss får du smarte hodetelefoner med akkurat passe lyd for sarte barneører hos HØR, du får gode sportsklær hos G-Sport, tekniske dingsebomser hos Teknikmagasinet og praktiske ting til reisen hos Handysize. Du får også disse julegavetipsene:

Julegavetips 1: Ryggsekken Don Donkey fra Minimin

Ryggsekk fra Minimin
Ryggsekken Don Donkey fra Minimin, kr. 599,-

Dette er en av flere søte og morsomme sekker fra Affenzahn laget av 50% resirkulerte plastflasker og materialer som er sertifisert av bluesign® system, for å unngå skadelige materialer langs hele produksjonsprosessen.

Sekkene har myke skulderputer, justerbart brystbelte som festes enkelt og selvsagt refleks. De har navnelapp på tungen, som kan dras ut, og lommer i føttene. Armene har borrelås og kan flyttes foran øynene. Dette er sekken som ikke bare passer på matpakka, men som også blir en liten venn i hverdagen!

Julegavetips 2: Badebomber fra Lush

Badebomber fra Lush
Badebomber fra Lush, fra kr. 37,-

Små barn, små gleder heter det visst, men en real badebombe fra Lush er langt fra en liten glede – og den er heller ikke bare for barn. Med morsomme farger, glitter, små hemmeligheter og deilige lukter er disse badebombene basert på kakao- eller sheasmør helt perfekte gaver til den badeglade!

De naturlige ingrediensene gjør dem skånsomme for de aller fleste hudtyper og dermed meget velegnede for sart barnehud.

Badebombene kommer i mange forskjellige former og farger og koster fra kroner 37,-

Julegavetips 3: Spill fra Ark Pocket Shop

Spill fra Ark Pocket Shop
Finn spor og fang Mørkemannen med dette spillet – nå halv pris!

Et spill er en gave som leverer gang på gang, gir gode opplevelser og tid sammen for de som spiller. I en verden som blir stadig mer digitalisert er det godt å ha noe vi faktisk må samle oss fysisk rundt og gjøre sammen. Og det er en stund siden man kunne velge mellom Kinasjakk, Ludo og Monopol! I løpet av de siste årene har det formelig eksplodert i spillverden og man finner både lærerike, oppbyggende og utelukkende morsomme spill på markedet til alle aldersgrupper og hele familien.

Hos Ark får du nå dette spennende spillet basert på den populære bokserien «Detektivbyrå nr. 2» der oppgaven er å finne sporene og fange Mørkemannen. Og det aller beste er at Ark har kampanje på alle spill helt frem til 26. desember og gir opp til 50% rabatt på en mengde nye og underholdende spill til store og små!

Julegavetips nr. 4: klær fra Name it

gensere fra Name it
Deilige gensere i mange farger fra Name it, kr. 129,95

Hos Name it finner du klær til barn i alle aldre. Deilig ull til kalde dager, varme dresser og fjonge pynteklær. Absolutt alt man trenger – og enda litt til. Klær og utstyr til de aller, aller minste og opp til familiens tenåring.

Her finner du de praktiske gavene som mor og far blir glade for, men også de søte kjolene til husets prinsesser, de gode buksene som man kan leke en hel dag i og klærne som gjør uteleken til en behagelig opplevelse. Og hos Name it får du råd og hjelp til å finne den perfekte gaven i alle prisklasser som gleder både liten og stor!

Julegavetips nr. 5: Den rampete valpen Trasto fra Lekia

Lekehunden Trasto fra Lekia
Familiens nye kjæledyr; Trasto fra Lekia, kr. 599,-

Har familiens yngste mast seg røde og blå etter hund det siste året? Her har du et aldeles nydelig alternativ som ikke trenger daglige lufteturer i all slags vær! Den rampete valpen Trasto kan lære å sitte, gå, ligge og danse og trenes opp til å bli lydig. En mekanisk leke som kan lære hele 60 ulike kommandoer på norsk og svensk og bli en lydig og kosete hund.

Trasto får du kjøpt hos Lekia og han passer for barn fra tre år og oppover.

 

  • Stikkord: julegaver, julegaveshopping, julegavetips
  • Publisert: 3. desember 2019
  • Tekst: