Julegavetips til han

Mannen. Kjærste, pappa, bestefar, farfar, nevø, fetter, bror eller svigerfar. Finnes det en grense for hvor mange boxershortser eller sokker han egentlig kan få? Vil han noen gang få nok slips eller mange nok lammeullsgensere med v-hals? Det er ikke godt å si, men om du er litt i beit for julegavetips til han, så har vi en hel del gode forslag på lager!

Vi har selvsagt alt det tradisjonelle i en av våre mange sko- og klesbutikker. Ellers finner du godlukt hos Fredrik og Louisa, pysjbukser hos Björn Borg, koffert, hansker eller en ny jobbveske hos BagOrama eller Bags & Tags – eller hva med et gavekort hos vår barberer?

Eller kan kanskje noe av dette friste?

Julegavetips nr. 1: Pizza- og urtekniv fra Kitch’n

kniv fra Kitch'n
Pizza- og urtekniv fra Eva Solo hos Kitch’n, kr. 349,-

Eva Solo har laget en kniv litt utenom det vanlige! Med denne flerfunksjonskniven går det som en lek å skjære gjennom en sprø pizza eller hakke og skjære opp urter. Skaftet gir et godt grep som gjør at kniven ligger godt i hånden og gjør den til en fornøyelse å jobbe med.

Julegavetips nr. 2: Kalosjer fra Lille Vinkel Sko

Kalosjer fra Lille Vinkel Sko
Kalosjer fra Swims hos Lille Vinkel sko, kr. 698,-

Første gang man hører dette forslaget så er det lett å avfeie det som gammeldags og helt utdatert; kalosjer? Det hører vel en svunnen tid til? Men neida, dette er mer aktuelt og populært enn på lenge! De smarte kalosjene i gummi fra Swims kommer i flere farger og tar vare på penskoene i festsesongen. Med disse slipper man å ha med skoskift og lærsåler og skinnsko holder seg like fine til tross for både slaps og salt på veien.

Julegavetips nr. 3: Hudpleie for menn fra The Body Shop

Maca root fra The Body Shop
Maca Root fra The Body Shop, fra kr. 189,-

Det er ikke bare kvinners hud som trenger litt ekstra omsorg og pleie, spesielt i sesongen vi er inne i nå. Jobber han inne i tørr luft eller ute i kulda, det spiller ingen rolle – nå om vinteren trenger all hud litt hjelp. The Body Shop har utviklet flere deilige serier for menn med maskuline dufter og nærende egenskaper.

En av seriene for menn er «Maca Root for men». Serien inneholder blant annet skjeggolje, fuktighetsgivende kremer og ansiktsrensemidler.

FRA 189,-

Julegavetips nr. 4: Leketøy til store gutter fra Teknikmagasinet

Solcelledreven robot fra Teknikmagasinet
Bygg din egen solcelledrevne robot -kr. 249,-

Altså, kan man egentlig bli for gammel for en liten robot? En man kan bygge selv? Som går på solceller? Trolig ikke.

Dette byggesettet fra Teknikmagasinet gir han muligheten til å bygge hele fjorten forskjellige roboter, blant annet en skilpadde, krabbe eller til og med en sjødyktig båt! Alt drives med en solcelle på robotens hode og du kan faktisk se tannhjulene spinne gjennom den gjennomsiktige fordelingsskuffen.

Og om solcelledrevne roboter ikke faller helt i smak, så finnes det et vanvittig antall andre gode ideer hos Teknikmagasinet!

Julegavetips nr. 5: Refleksvest fra G-Sport

Vi vil at alle skal synes – også mennene i våre liv! En smal, enkel refleksvest som gjør lite ut av seg for den som har den på, men som gjør en enorm forskjell for den som møter vedkommende – DET er en bra julegave det!

Med denne under treet og i skuffen har ikke pappa lenger noen unnskyldning for ikke å synes i trafikken når han er ute og går eller løper. Og hos G-Sport finner du også mange andre plagg som gjør det lettere å se de du er glad i i mørket.

  • Stikkord: julegaver, julegaveshopping, julegavetips
  • Publisert: 3. desember 2019
  • Tekst: