Julegavetips til henne

Om du skal kjøpe julegave til mamma, mormor, bestemor, tante, søster, kjærste eller kone – valgets kval er ikke enkelt og det er et hav av fallgruver man bør unngå! For mange er de som i et kreativt øyeblikk har kjøpt noe som slettes ikke faller i like god jord hos mottakeren, og vi i Byporten er på plass for å sørge for at du ikke går i samme fella.

Vi har selvsagt alle de klassiske gavene som nydelige smykker hos Bjørklund og Gullfunn, hansker og vesker hos BagOrama, eksklusivt undertøy hos Next to Nothing eller den siste fra favorittforfatteren hos Ark Pocket Shop eller Tanum. For ikke å snakke om alle de fine kjolene, blusene, skoene, skjerfene og tilbehøret du finner hos alle våre kles- og skobutikker!

Men kan vi foreslå noe litt annet i år? Noe hun kanskje ikke visste at hun ønsket seg..?

Julegavetips nr. 1: Oakley Radar fra Krogh Optikk

Raske briller fra Krogh Optikk
Raske briller fra Oakley hos Krogh Optikk, kr. 1 810,-

Alle damer trenger et par raske briller! Briller som sitter skikkelig godt uansett hva du gjør, er lette, har gode glass og helt umerkelig får opp farta et par små hakk – uansett hva man driver med. Raske briller passer til den løpeglade, den hageinteresserte, den fjellforelskede, den syklende, den travle og den solglade. Raske briller passer til alle og de gjør livet litt mer behagelig når sola står på og livet bare skal leves.

Hos Krogh Optikk finner du en modell for alle – bare ta turen innom, så får du ypperlig veiledning!

Julegavetips nr. 2: Mobildeksel fra CEWE Japan Photo

Mobildeksel fra CEWE Japan Photo
Personlig mobildeksel fra kr. 279,-

Hva er vel bedre enn å gi bort et fint minne som kan være med hver dag – over alt? Hos CEWE Japan Photo får du masse forskjellige produkter du kan feste et godt minne til og vi falt for personlige telefondeksler fra kr. 270,-.

Dette er gaven til damen som har alt!

Julegavetips nr. 3: Hodetelefoner fra HØR

Hodetelefoner fra HØR
Støykansellerende hodetelefoner fra Master & Dynamic, kr. 4 999,-

Noen ganger trenger vi å bare dykke inn i egen musikk. Drukne oss i en verden der ingen andre får tilgang til. Vi trenger å stenge alle andre lyder ute og bare puste – og lytte! Hos HØR har de mange forskjellige hodetelefoner å velge mellom, og vi falt for disse lekre og lette støykansellerende hodetelefonene fra Master & Dynamic.

Ta turen innom HØR og ta en titt på deres store utvalg av hodetelefoner til hele familien!

Julegavetips nr. 4: Massasjepute fra Enklere Liv

Massasjepute fra Enklere Liv
Massasjepute fra You Care, kr. 799,-

Vi unner jo virkelig kvinnene i våre liv det aller beste, og Enklere Liv gir oss en hjelpende hånd med denne gaven. Tenk å kunne tilby luksusryggmassasje hver eneste dag – og samtidig kunne gjøre dine egne ting!

Massasjeputen kan brukes både på rygg, skuldre og nakke og har et ergonomisk design. Denne puten gjør underverker for slitne rygger og gir varme og velbehag i timevis!

Julegavetips nr. 5: Cashmerelue fra Cashmere House

Cahmerelue fra Cahsmere House
Lue i Cashmere fra Cashmere House, kr. 499,-

Få ting varmer så godt som en lue i ekte cashmere fra Mongolia. Den myke, kløfrie ulla har eventyrlige varmeegenskaper og det enkle designet på denne modellen gjør den ekstra populær. Her er det bare å sørge for at mottakeren får satt navnet sitt i lua så fort som mulig, for denne kan fort bli familiens favorittlue – på tvers av både kjønn og generasjoner!

 

 

  • Stikkord: julegaver, julegaveshopping, julegavetips
  • Publisert: 3. desember 2019
  • Tekst: