Julegenserbutikk for alle

Husker du scenen mellom Mr. Darcy og Bridget Jones? Der de står utkledd som to små barn i hver sin strikkede julegenser? Eller Ugly Christmas Sweater som det kalles? En sånn genser som tante Britt sendte hvert år og som moren din syns du var så søt i? Den du måtte ha på deg på julekortet?

Vel – nå har julegenseren fått sin renessanse og tar sin grusomme hevn på alle oss som noen gang har snakket nedsettende om genseren ingen har ønsket seg. Noensinne. For nå vil alle ha det! Ikke en eneste butikk med respekt for jula har hyller uten julegensere i år og det florerer av ulike design, men som alltid er det noen som tar det det lille steget videre. Noen får bare aldri nok!

Og sånt blir det Julegenserbutikk av!

Julegenser dame

Julegenserbutikk i Byporten Shopping

I år, som i fjor, har vi derfor fått vår helt egne Julegenser Pop Up Shop og her er julestemningen til å ta og føle på! Du finnere gensere med og uten lys, store sløyfer og morsomme tekster. Det er julegensere til både liten og stor, for ikke å snakke om hele kosedresser og pysjer. Og her finner du noe til hvem som helst. Sortimentet består nemlig av rundt 50 forskjellige design og i løpet av få uker regner gründerne med å selge over 5000 mer eller mindre vakre julegensere. Altså – det er jo nærmest et juleeventyr.

Julepysj til late julemorgener

Det aller siste innen julemote er trolig julepysj og juleonsies – hele kosedresser med klare referanser til klassiske julefigurer! Her er Rudolf og alver til liten og stor og hele familien kan innta sofaen med identiske antrekk og hvilepuls med julefredstakt.

For det er jo egentlig det vi vil når julaften er over og alle pakkene er delt ut og åpnet. Vi vil jo egentlig ikke i nok et juleselskap, vi vil mye heller innta sofaen med hele oss og alt vi er. Legge oss ned med pepperkaker, gløgg og en god film – ikledd en myk og deilig julepysj. Fra Julegenserbutikken.

Heldigvis er det et juleønske som fort kan bli virkelighet!

Julepysj voksen

  • Stikkord: julegenser, julegenserbutikken, pop up shop
  • Publisert: 20. november 2019
  • Tekst: