Senteret er stengt i dag

Julelunsj med pustepause

Førjulstida er en hektisk tid, det kan vi alle kan være enige i. Året skal avsluttes på jobb, eksamener skal gjennomføres og små og store dikt skal pugges. Det er julebord og julelunsj, juleavslutning og juleball. Vi har juleverksted, julegaveshopping og julepynting. Og det skal handles, vaskes, ryddes og pusses. Og innimellom må vi også puste…

Smaken av jul

Det er ikke så lett å få til alt det vi så gjerne vil få til i løpet av 24 korte desemberdager. Vi begynner tidligere og tidligere, men allikevel strekker ikke tiden til. Kanskje har vi for mange muligheter, kanskje stiller vi for store krav, men alle søker vi etter den store julestemningen. Og kanskje er den enklere å finne enn vi tror?

For julestemning er så mangt. Det er tradisjoner og minner, det er stemning og følelser. Og det er lukter og smaker. Det er mat vi forbinder med høytiden og det er måltider i godt selskap. Kanskje en julelunsj med venninner du ikke har rukket å se siden forrige julelunsj. Kameratgjengen hvor alle har fått nye jobber og nye barn og ingen lenger har tid til det de hadde tid til før. Kanskje en varm kopp kaffe med tante som er på storbybesøk eller lillebror som er på vei hjem til den nye kjærsten.

Ribbesmørbrød til julelunsj hos Egen Byporten
Hva med en julelunsj med ribbesmørbrød hos Egon Byporten?

Pause i juleshoppingen

Vi lar nellik og kanel, svisker og sirup sette smak på stemningen vi søker, og i Byporten finner du stedene du kan synke ned i dype sofaer og stenge julemaset ute. Nyt et ribbesmørbrød hos Egon Byporten eller en varmende indisk rett hos Taza Taza. Ta en pepperkakelatte hos Espresso House eller en kakao i lobbybaren hos Scandic Hotel.

Og har du ikke tid til å sette deg ned, så har vi flere gode alternativer til deg som du kan ta med deg på veien!

Men husk å pust.

Snart er julefreden her.

  • Stikkord: julelunsj, juleshopping
  • Publisert: 13. desember 2019
  • Tekst:

Logg inn