Senteret er åpent i dag: 10:00 - 20:00Stengt nå

Julens signerte bøker

Når du gir bøker til jul, gir du bort en opplevelse. En reise inn i en uoppdaget verden, et bekjentskap med en ny venn. Vakre bøker som Lisa Aisatos «Livet – Illustrert», spennende krim fra Unni Lindell, Jørn Lier Horst eller Jo Nesbø, et dypdykk inn i Aksel Lund Svindals imponerende liv og karrière eller et nærmere bekjentskap med Bjørn Eidsvåg.

Bøker til alle til jul

Det finnes utallige titler der ute. Bøker som bare venter på å bli lest! Bøker til barn og bøker til ungdom. Bøker til ungdommenes foreldre – og bøker til besteforeldre. Viktige dokumentarbøker som forteller oss om en verden som en gang var, mennesker som en gang levde. Bøker som får oss til å le og bøker som får oss til å tenke.

Vi trenger dem. Og kanskje mer enn noen gang. Stille stunder der vi dykker inn i en verden bare vi kan være i. Alene. Stille. Bare leseren og linjene. Ordene som fyller en.

Og ekstra hyggelig er det å få en bok med forfatterens egen strek i. Et navnetrekk, en personlig hilsen. Et vitne om at boka faktisk er skrevet av et helt ekte menneske. Et menneske akkurat som deg og meg, men med et budskap, en historie, en penn som bare måtte få skrive. Og nå kan du sikre deg flere av julens store leseopplevelser, signert, hos Tanum Bokhandel i Byporten!

Program boksigneringer

Gjennom hele desember får altså Tanum Bokhandel besøk av noen av våre største forfattere sånn at du kan sikre deg et signert eksemplar av «Tro og Trass», «Kniv» eller «#vågåvære».

Torsdag 5. desember kl. 15.30: Maja Lunde

Fredag 6. desember kl. 14 – 17: Unni Lindell

Fredag 13. desember kl. 15.00: Bjørn Eidsvåg

Lørdag 14. desember kl. 13.30 – 14.15: Lisa Aisato

Lørdag 14. desember kl. 15.00: Tegnehanne

Lørdag 14. desember kl. 15.30: Lise Myhre

Tirsdag 17. desember kl. 17.00: Jørn Lier Horst

Torsdag 19. desember kl. 14.30: Aksel Lund Svindal

Torsdag 19. desember kl. 15.45 – 16.15: Jo Nesbø

Fredag 20. desember kl. 15.00: Helsesista

Lørdag 21. desember kl. 13.30: Hans Olav Lahlum

Lisa Aisato beøker Byporten
Sikre deg et signert eksemplar av den vakre boka til Lisa Aisato «Livet – Illustrert»

Vi ønsker både forfattere og kunder hjertelig velkomne!

  • Stikkord: boksignering, bøker, julegaver
  • Publisert: 29. november 2019
  • Tekst:

Logg inn