Julepynt hos Kremmerhuset

I Norge er vi svært opptatt av interiør og få pusser opp og fornyer like mye som oss. Og det finnes ingen grunn til at julen skal være et unntak! For etter år med hjemmelagede julekurver om metervis med julelenker, har julens pynt fått et helt annet preg i mange hjem. Nå er det ikke lenger bare det tradisjonelle røde som preger julepynten vår, og vi har tatt en titt på hva Kremmerhuset mener vi bør pynte med til jul i år.

Gylne toner til jul

Sammen med en mørk, varm grønn finner vi innslag av både gull og karamell hos Kremmerhuset. I naturlige materialer som papir og glass og med et utall vakre julekuler kommer julestemningen snikende med et snev av glamour. Ved å blande ulike materialer skaper man et eksklusivt uttrykk med myk fløyel, funklende glitter og farget glass.

Og ikke glem putene! På en enkel måte skifter du uttrykk i sofaen på et blunk. Velg mellom ulike uttrykk som velur, print og fuskepels og skap en varm og lun stemning. Alle Kremmerhusets velurputer er laget i 100% bomullsvelur og er øko-tex sertifisert.

tradisjonell jul Kremmerhuset Byporten

Skandinavisk jul

For mange vil jul uansett se best ut i rødt, og ingenting vekker vel barndomsminner så mye som røde nisser og grønne barkvister. Tradisjonelle og klassiske elementer som stjerner, hjerter og dompap med et lett moderne snitt har også funnet vei inn i hyllene. Kombinert med elementer av betong, stramt stål og rene linjer og former blir det skikkelig jul i stua, og tilfører du også noen elementer i tre – ja da får du en moderne, klassisk julestemning.

Så uansett om du liker det tradisjonelt eller litt mer moderne; nå finner du alt du trenger til julepyntingen i butikkene. Og selv om det fortsatt er lenge til jul, så er det lov å glede seg over både planlegging og forberedelser. For det er jo nesten halve moroa…

Husk også blomster til jul! Floriss har alt du trenger til både gaver og pynt, ikke bare blomster. Bestill gjerne juleblomstene dine hos Floriss Byporten allerede nå, så er du sikker på å få dem i hus!

  • Stikkord: jul, julepynt, trend
  • Publisert: 8. november 2019
  • Tekst: