Junkyard – fra nett til Byporten!

Den kjente streetwear-aktøren Junkyard er kjent for sin bugnende nettbutikk og har vært en tydelig aktør i det norske markedet siden 2009. Nå tar de skrittet fra nett til butikk i fusjon med Urban og vips er de en del av oss i Byporten!

Dette blir gøy!

Det beste fra to verdener

Junkyard startet opp som en liten skatebutikk i Trollhättan i Sverige allerede i 2002 og er nå en av Nordens største aktører innen streetwear. Med et stort hjerte for skate- og snowboardkulturen spiller denne en betydelig rolle i butikken. Det kommer du til å se når du tar turen innom!

Der vil du også legge merke til den sømløse overgangen mellom butikk og nett. I butikkene finner du skjermer med innhold og inntrykk fra nettbutikken i en sømløs overgang mellom de to kanalene. Og det er viktig, for Junkyard er Junkyard – enten du er på besøk hos oss fysisk eller på nett. De to kanalene skal jobbe sammen for å gi den beste kundeopplevelsen for deg!

Urban stil

Butikken som nå får nytt navn og nye skilter har vært hos oss lenge. En engasjert gjeng med masse kunnskap og stor pasjon for den urbane stilen, og det kommer ikke til å endre seg! Med kunden i fokus er hensikten å både inspirere og bli inspirert, og fortsette å utvikle shopping-opplevelsen basert på dine behov.
Junkyard har et bredt sortiment som inkluderer hundrevis av kjente merkevarer. Utvalget i butikk vil speile det beste av det som finns i nettbutikken med merker som Nike, adidas, New Balance, Vans og The North Face, men også med spennende nyheter som Carhartt, Dickies, Butter Goods, Trasher og Polar.

På Junkyard finns også egne brands som i de senere år har hatt stor suksess på det europeiske markedet, og som i kombinasjon med de eksterne varemerkene vil gi butikkskundene et unikt sortiment å velge i.

Junkyard – dere er hjertelig velkommen inn i Byporten!

Junkyard

  • Stikkord: Junkyard, ny butikk, nyhet
  • Publisert: 6. mai 2021
  • Tekst: