Karusellskifte

I 20 år har den stått der, så trofast og fin. Svingt seg rundt i sin egen runddans med den ene kunden etter den andre. En svingom med alle de som har tatt turen inn gjennom hovedinngangen vår!

Men alt godt må en dag ende, og nå har svingdøren tatt sin siste dans. Vår dansevillige og alltid like våkne kavaler har lagt ballkortet på hylla og vi må bare innse at det er en nyere og friskere modell som tar over stafettpinnen fra nå. Karuselldøren blir ny.

Nye veier

At vi nå gjør en jobb på hovedinngangen betyr jo heldigvis ikke at senteret ikke er tilgjengelig for det! Og vi har nok en gang fått hjelp av den svært dyktige kunstneren Erik Bergan, og med hans strek finner du enkelt veien inn til oss, selv om du ikke er vant til å bruke våre andre innganger.

Og du – ta deg tid til å ta en ekstra titt på Bergans illustrasjon. For her finner du nettopp en karusell, og hvem andre kan du ri på, enn den kjente Tigerstadstigeren? Tigeren som også pryder en av veggene inne i Byporten Shopping og som er et av Erik Bergans symboler på nettopp Oslo og Byporten.

Malt av Erik Bergan

Finn frem

Er du fortsatt usikker på hvor du kan gå, så finnes det faktisk ganske mange innganger inn til Byporten. Den mest nærliggende fra hovedinngangen er rett rundt hjørnet ved Narvesen og inn. Du kan også gå over plassen foran Oslo S. og inn mellom Egon og Scandic. I tillegg har vi inngang fra parkeringshuset og via Oslo S inne og den lange brua mellom Oslo City og oss.

Og allerede i uke 43 kan du igjen svinge deg inn gjennom hovedinngangen vår – med vår splitter nye karuselldanser.

  • Stikkord: hovedinngang, inngang, renovasjon
  • Publisert: 24. september 2019
  • Tekst: