KIWI stengt… for en liten stund!

Et kjøpesenter er alltid i endring. Omtrent sånn som oss mennesker. Vi utvikler oss, endrer stil, øker kanskje litt i omfang eller endrer litt karakter, men sånn er livet. Og etter 20 år er det mye som er annerledes i Byporten.

Vi har åpnet og lukket, malt og byttet. Vi har sett butikker komme og butikker gå. Noen har flytta litt rundt, andre har bytta navn. Vi er alltid i endring. På et eller annet vis. Og det er så bra! For med endringene kommer nye muligheter, nye mennesker, ny tanker og nye øyne og alt dette kommer deg til gode – du som handler hos oss.

 

Byportens KIWI

Og også denne høsten er det endringer hos oss. Ikke bare skifter vi ut karuselldøra vår i hovedinngangen, nei nå skal en av våre lengstlevende få en ny bekledning også. Litt større, litt nyere og enda litt mer velkommen enn tidligere!

For med 25% større totalrenovert areal er vi helt sikre på at KIWI vil bli en enda bedre butikk enn den allerede er. Det er ikke mange dagligvareforretninger igjen i Oslo sentrum, men vår KIWI står der, last og brast. Det er akkurat som den butikken tåler alt, utholder alt – og det gjør vår kjærlighet til den også!

 

Nyåpning

For det er virkelig godt å ha en dagligvare i nærheten, enten man er på jobb eller på farten et sted. Den gjør det lett å ta med en rømme hjem til fredagstacoen eller en sjokolade til den syke på sofaen. Men akkurat nå må vi holde ut litt uten.

Heldigvis blir ikke ventetiden så lang. Den nye butikken åpner i all sin prakt og til stormende jubel mandag den 7. oktober klokken 06:00. Da kan du igjen ta turen innom Cecilie og hennes fantastiske gjeng for det du måtte trenge i det daglige!

Og gjett om vi gleder oss!

  • Stikkord: oppussing, renovering, stengt
  • Publisert: 26. september 2019
  • Tekst: