KVD – eksklusivt hos Fredrik & Louisa!

Endelig kommer KVD til Norge! Et merke med ikoniske produkter og høy kvalitet som i tillegg er 100% vegansk og cruelty-free. Et merke med fokus på alles rett til å uttrykke seg selv uten å skade andre. Rett og slett fantastisk sminke med god samvittighet!

Inkluderende

KVD er et inkluderende merke som passer for absolutt alle. Med sitt brede fargespekter på bl.a. concealere og foundations vil alle ha mulighet til å finne sin farge i paletten. Produktene er skånsomme for både deg og naturen, tar hensyn til dyr og KVD gjør alt de kan for å bevise at det går an å uttrykke seg sterkt og tydelig uten å skade andre. KVD i Byporten

 

Merket har flere signaturprodukter, men det kanskje aller mest kjente er den prisvinnende eyelineren Tattoo Liner. En flytende eyeliner som gir deg de perfekte katteøynene eller den perfekte buen du alltid har jaktet etter.

KVD i Norge

Og nå kommer altså endelig dette merket til Norge og Byporten. Fredrik & Louisa er den eneste kjeden i Norge som får selge KVD her til lands og vi gleder oss sammen med Aicha og alle de andre hos Fredrik & Louisa her på senteret til denne store lanseringen!

Og for en lansering det blir!

12. mars smeller det og Fredrik & Louisa i Plan 1 inviterer til sin store lanseringsfest! Da ruller de ut den røde løperen, inviterer flere Make up-artister og feirer den store nyheten med goodiebags til de første kundene som kommer og handler.

Så enten du ønsker å teste dette dyrevennlige, veganske og bærekraftige sminkemerket for første gang, eller du allerede er en stor fan og ikke kan leve uten produktene, har du noe å glede deg til. For nå kommer KVD hos Fredrik & Louisa i Byporten!

Endelig!

 

KVD i Byporten

 

  • Stikkord: cruelty-free, KVD, sminke, vegansk
  • Publisert: 2. mars 2020
  • Tekst: