Lindex med flaggskip i Byporten!

Endelig har både byen og Lindex åpnet opp for oss og vi er enormt stolte over å ha fått en helt fantastisk butikk inn i Byporten! Denne butikken har litt av alt for både store og små og nå bugner den av deilige sommerklær til alle.

Lindex til liten…

Nesten halvparten av butikkens 744 kvadratmeter er satt av til barna og her finner du garantert noe til både de aller minste og de litt større. Det er lekne klær med gøyale mønstre og myke tekstiler som innbyr til aktive dager for kreative smårollinger, og det er stilige klær i samme gode kvalitet til både jente og gutt.

Og denne barneavdelingen vil ikke være helt som alle andre barneavdelinger. Om kort tid vil den inneholde flere elementer som vil underholde og glede barna som kommer innom, og kanskje gjøre hele shoppingopplevelsen bedre for alle. Bare vent og se…

Lindex

…og Lindex til stor!

Men denne butikken har ikke bare fokus på de minste fashionistaene, her er det også god plass til masse mote til damene. Den store undertøysavdelingen har et enormt utvalg til alle kropper og fasonger, og de ansatte er godt trent i å finne det som gir best støtte og komfort. Prøverommene er store og lyse og ligger i en romslig avdeling med deilige stoler og mulighet til å dele av så kundene får enda mer privatliv på handleturen. Ja, faktisk kan du bestille deg en hel time med en personal shopper også! En time med en av butikkens ansatte som setter sammen forslag til antrekk og oppgradering av garderoben – helt gratis!

Lindex

En helt unik avdeling i denne butikken er second hand-området. I samarbeid med Fretex finner du utvalgte second hand-plagg til dame, solgt i Lindex second hand-shoppen. De utvalgte second hand-plaggene vil inneholde favoritter fra både Lindex-kolleksjoner og tidligere designsamarbeid. Dette er et ledd i Lindex sin sirkulære endring og bærekraftløfte om å utgjøre en forskjell for fremtidige generasjoner.

Og du, som en liten velkomstgave vil alle som besøker Lindex i Byporten få 30% på ordinær pris på en valgfri nyhet t.o.m 1. juli.

Vi er helt sikre på at Lindex kommer til å imponere oss med enda flere nyheter og nyvinninger i årene som kommer og er glade for at de endelig er på plass med åpne dører i sitt nye flaggskip i Plan 2 hos oss!

Lindex

  • Stikkord: butikkåpning, ny butikk, nyhet
  • Publisert: 18. juni 2021
  • Tekst: