Senteret er åpent i dag: 10:00 - 20:00Åpent nå

Nespresso i Byporten

Vi er alltid glade når vi kan ønske nye tilskudd velkommen til Byporten-familien og det er sånn denne gangen også. I det vi går inn i årets mørkeste måneder, de ukene der innekosen virkelig får sin renessanse – da kan vi med glede invitere Nespresso inn i varmen hos oss i plan 1! Helt perfekt timet for høst og jul.

Nespresso til alle

Nordmenn er et kaffedrikkende folk, og vi importerer nesten 50 000 tonn råkaffe til Norge. Fordelt utover blir det omtrent ti kilo kaffe per voksne innbygger. Ja, faktisk drikkes det så mye som 13 millioner kopper kaffe i dette landet – hver dag! I mange år var det trakte- og kokekaffen som stod for alle disse koppene, men så kom det noe helt nytt på markedet; kapselmaskinen.

Og Nespresso er en av pionerene på kaffekapselmarkedet. For mange er de ensbetydende med kapselkaffe av svært høy kvalitet og du finner deres kaffeløsninger på kjøkkenbenker og kontorer over hele landet, ja strengt tatt over hele verden.

Kaffe for en, nei to – nei mange!

Nespresso er ensbetydende med en enkel kaffekopp for de aller fleste, og lenge har det vært sannheten også. Men behovene endrer seg, og så også Nespresso. De har derfor lansert en helt ny maskin, Vertuo Next, som representerer en helt ny generasjon Nespresso-maskiner. Med denne kan du brygge alt fra en hel kanne til hele kaffeslabberaset, en stor deilig kopp eller en liten espresso til bare deg.

Dette er den perfekte oppgraderingen på hjemmekontoret eller julegaven til et kaffeelskende familiemedlem. Utviklet for det nordiske markedet gir Vertuo Next deg den eksklusive Nespresso-følelsen på en helt ny måte.

Nespresso Byporten

Bærekraft i alle ledd

Bærekraft er en del av kjernen i alt Nespresso gjør. Fokus på enkel gjenvinning av kaffekapsler er den aller viktigste delen av dette arbeidet, men de jobber også med andre prosjekter lokalt over hele verden. Hvert år samarbeider de med mer enn 110 000 bønder i 14 land gjennom sitt AAA Sustainable Quality™-program. Her er målet å bygge inn bærekraftpraksis på gårder og landskapene rundt, et arbeid som er helt essensielt for å sørge for økonomisk vekst for alle bøndene de jobber med.

Vil du vite mer om deres arbeid med bærekraft eller retur av kaffekapsler, så finner du det på Nespresso sine nettsider https://www.nestle-nespresso.com/

Vi gleder oss til resten av høsten med Nespresso Pop-up store i huset!

Du finner butikken i Plan 1 – rett ved rulletrappa opp fra gateplan.

Nespresso Byporten

  • Stikkord: ny butikk, pop up shop, pop up store
  • Publisert: 22. oktober 2020
  • Tekst:

Logg inn