Romantisk hverdag med Noa Noa

Det er noe i lufta om dagen. Ikke bare de gylne fargene, den krystallblå høsthimmelen eller den tunge tåka. Det er noe annet. En slags optimisme. En romantisk fornemmelse av noe som er på vei. De merker det hos Noa Noa på Byporten også – vi er på vei tilbake.

Plutselig var de der

Vi hoppa liksom bare rett inn i høsten i år. Direkte fra høysommer. Og da vi endelig trakk inn i hus hadde det skjedd både et og annet inne i Byporten. En av de store nyhetene er at Noa Noa endelig har flyttet inn på plan 2!

For mens vi var ute og fortsatt nøt sommeren som aldri tok slutt, så åpnet det en ny butikk hos oss, og responsen fra kundene har vært overveldende. Ikke bare er det fantastisk å vende tilbake til gamle vaner, kontoret, jobben og hverdagen utenfor hjemmet, men vi higer etter nye klær, en ny start – en oppfriskning av det vi allerede har!

Og det merker damene på Noa Noa. «Vi har virkelig behov for å føle oss litt freshe nå tror jeg,» sier butikksjef Ragnhild. «Det virker som kundene syns det er skikkelig gøy å gå og handle igjen etter måneder med nettshopping i egen stue.»

Og det shoppes!

Kjempestart

Allerede ser Noa Noa en klar trend; det kjøpes kjoler, bluser, skjørt og deilige ullgensere. Den romantiske stilen til det danske merket går rett hjem hos Byportens kunder og passer kanskje spesielt godt til den tiden vi er på vei inn i nå. Vi vil pakke oss inn i deilig ull og myke klær, men samtidig være feminine og se godt ut. Vi vil rett og slett pynte oss litt for verden der ute, men ikke så mye at det ikke føles behagelig!

«Jeg tror vi er mange som har oppdaget gleden ved å slippe å holde inne magen hele dagen nå,» sier Ragnhild «vi går heller for høstens store trend; løse kjoler i myke materialer.»

Og hvorfor ikke? Det finnes jo ikke noe bedre enn å innta høsten pakket inn i deilige kvalitetsklær i duse farger!

Velkommen Noa Noa – vi gleder oss over å ha dere hos oss!

Noa Noa

  • Stikkord: Noa Noa, ny butikk, nyhet
  • Publisert: 22. september 2021
  • Tekst: