Senteret er åpent i dag: 10:00 - 20:00Stengt nå

Romjul og nyttår i Byporten

Ribba har sunket godt ned, hvilepulsen er veletablert og familiehyggen er til å ta og føle på. De rolige juledagene er over og sakte, men sikkert stiger vi opp til overflaten og kjenner et snev av hverdag nærme seg. For mange er det fortsatt lenge til den setter inn for fullt, men noe normalitet vender tilbake nå.

Årets romjulssalg

Og så går startskuddet for det store salget! Allerede 3. juledag braker det løs i de aller fleste av våre butikker. Nå skal det gjøres plass til alt det 2020 har å by på – og vi gleder oss til et nytt å med blanke ark og fargestifter til! Vi er straks ferdige med å feire vårt 20. år, og åpner døra for de neste 20 som et av Oslo sentrums kjøpesentre. Et kjøpesenter som ikke lenger er «det nye», men et senter vi alle kan regne med.

Så nå fylles Byporten sakte opp igjen. Med ny giv, salg og lett byttekaos avslutter vi 2019 mens vi alle ser frem til det nye året som snart skal begynne. Vi gleder oss over en jul som har vært og børster støv av paljetter og stas før årets siste festkveld. For festsesongen er ikke over enda, og der det før lå julenisser og røkelse har vi nå dratt frem partyhatter og glitrende pynt – nå skal vi lyse opp den mørke natta for alvor!

Nyttårsforberedelser

Og dersom du ikke har tenkt på det – vi er klare for nyttårsfeiring! Vi har lagt klart nylonstrømper, slips og sløyfer. Vi har lagrene fulle av servietter, girlander og serpentiner. Alt du trenger for å dekke bord, pynte barn og skinne selv på den store kvelden finner du hos oss i Byporten.

Og det er åpent på nyttårsaften også!

Åpningstider i romjulen

1. og 2. juledag: STENGT
Fredag: 10 – 21
Lørdag: 10 – 20
Mandag: 10 – 21
Nyttårsaften: 10 – 16
1. Nyttårsdag: STENGT

 

Så da gjenstår det bare for oss å takke for det gamle – og ønske deg og det nye året hjertelig velkommen!

 

  • Stikkord: åpningstider, romjulssalg, salg
  • Publisert: 16. desember 2019
  • Tekst:

Logg inn