SALGSAVSLUTNING

I snart en måned har vi holdt på. Vi har funnet frem godbiter, satt ned priser og gitt alle våre kunder noen skikkelige varp! Men nå er det over. Nå pakker vi sammen alt salget, men ikke før vi har hatt en heidundranes SALGSAVSLUTNING!

Prisfest

Og du er selvsagt invitert til denne festdagen av en lørdag. 1. februar står nemlig salg i høysetet hos oss og vi skal tømme hyllene for salgsvarer. Nå lager vi rom for alle de flotte nyhetene som ligger og venter på å få komme frem og sole seg i glansen på første rad. Og den som vinner på dette, jo det er alle kundene våre.

For med priser kuttet ned til beinet og helt fantastiske rabatter kan du sikre deg neste års julepynt, barnebursdagsgaver til resten av året, ulltøy til neste sesong eller dunjakken du har siklet på i hele vinter.

Gjør et kupp

For nå har du virkelig muligheten til å gjøre et kupp. Alle butikkene tar frem det de beste varene til de beste prisene. Og vi mener det når vi sier at alt skal ut! På mandag er det nemlig slutt. Da skal vi begynne å se fremover – for alvor. Da tar de friske vårfargene over for høstens gylne toner og vinterens blinkende paljettkjoler og vi går inn i det nye året for alvor.

Så ta turen til alle oss i Byporten lørdag 1.februar og gjør et røverkjøp!

Vi står klare med bugnende stativer og hyller i alle butikker, mat og drikke hos alle våre spisesteder og godt humør og store smil!

Vi gleder oss til en hel lørdag med en skikkelig SALGSAVSLUTNING!

salgsavslutning

 

  • Stikkord: salg, salgsavslutning
  • Publisert: 16. januar 2020
  • Tekst: