Skreddersydd utsmykking

Vi i Byporten liker å skille oss litt ut. Vi liker litt andre butikker enn andre kjøpesentre, litt andre spisesteder – og litt andre ting på veggene. Så når vi nå markerer at vi har vært en del av bybildet i 20 år er det på høy tid at vi skiller oss litt ut med helt ny kunst på veggene også. Kunst med en mening – og kunst som hører til bare hos oss!

Kreative krefter

I vårt senter jobber det utrolig mange kreative og dyktige mennesker. Det ser vi hver eneste dag, enten det er i nye utstillinger, nytenkende kampanjer og eventer eller ting som hører til langt utenfor butikkene. En av de som jobber hos oss heter Erik Bergan og han kan mer enn å selge. Han maler noen helt fantastiske bilder og heldigvis for oss nølte han ikke et sekund da vi spurte om han ville bidra med noen av sine penselstrøk på våre vegger. Og resultatet? Tre selfiepoints – unike for nettopp oss!

Erik Bergan jobber både som kunstner og i en av våre butikker!

Og om du tar deg en runde rundt i senteret vårt, så ser du dem nok raskt. Det er Utsiktspunktet som viser oss byen som ligger utenfor senteret som for mange er det første møtet med Oslo. Det er Tigeren (og kvinnen) som står som et symbol på jakten etter den perfekte jakken eller kjolen. For vi sier jo ofte «er det noe spesielt du er på jakt etter..?»

Og så er det Togstasjonen. Kanskje et av de sterkeste symbolene som knytter Byporten opp mot pulsen i selve byen vi er i. Reisende som kommer og går. De som har all tid i hele verden – og de som haster videre gjennom folkemengden som alle har hvert sitt mål for dagen.

Men har du tid, så anbefaler vi deg å stoppe opp og se. Vi er nemlig meget stolt over å ha fått Oslos mest personlige utsmykking på veggene våre.

 

  • Stikkord: kunst, selfiepoint
  • Publisert: 6. august 2019
  • Tekst: