Smaken av verden hos Backstube

Se for deg hyller som bugner med glinsende bakverk fra alle verdens hjørner. Fristende pretzels, knasende croissanter, smakfulle børek og søte pastel de nata. Hylle på hylle med fristelser som lar tennene løpe i vann og tar deg med på en reise langt bort. Hos Backstube få du akkurat det…

Og det er det de vil; ta deg med. Ta deg med til et sted du kommer til bare ved å ta en bit – og lukke øynene…

En multikulturell baker

Ideen er enkel; la oss samle alt vi syns er godt fra bakere over hele verden i ett og samme lokale. Som sagt så gjort. Backstube lar deg få drømme deg bort til en ferietur du har vært på eller en reise du håper på. Og når du har bestemt deg for hvor du vil reise, så plukker du maten din selv. Da får du tid til å drømme deg bort. Helt frem til det lille bakeriet i den trange bakgaten der du handlet hver morgen den sommeren som var så fin.

De fristende bakverkene har ikke reist så langt. De bakes i butikken gjennom hele dagen av autentiske og tradisjonelle ingredienser, og sammen med det litt spesielle finner du også det vi er godt vant med. Deilige surdeigsbrød og rundstykker, påsmurte baguetter, friske smoothies og rykende varm kaffe. Alt det som gjør dagen litt bedre og lunsjen perfekt.

Selvplukk

Og når Backstube gir deg mulighet til å plukke varene dine selv, så betyr ikke det at du ikke møter ansatte i butikkene deres. Nei, tvert imot! Det er alltid mennesker på jobb, klare for å gjøre din opplevelse enda litt bedre.

Det er også gjort plass til at du kan sette deg ned og nyte maten din inne i butikken etter hvert, men enn så lenge må vi vente litt på det. Alle de ansatte på Backstube Byporten gleder seg til den dagen de kan ta deg i mot og invitere deg inn i hele lokalet sitt – og vi er kjempeglad for å ha fått nye mennesker inn i fellesskapet vårt.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med våre nye bakervenner!

Backstube

  • Stikkord: Backstube, bakeri, ny butikk
  • Publisert: 21. mai 2021
  • Tekst: