Studiestart!

En helt ny by.
Nye mennesker, nye gater, nye lukter.
Nye tanker, nye rutiner, nytt liv.
En helt ny studiestart.

Hvert år ser vi dem komme. Litt flakkende i blikket. Søkende. De leter etter rett buss, rett vei – bare en retning. De går sammen. I små grupper. Like usikre, men i hvert fall usikre sammen. De tar sine første skritt inn i den nye hverdagen og blir kjent med den nye byen – i flokk.
For det er ikke bare lett å flytte fra det trygge og kjente. Flytte fra en by man kjenner, et tettsted man vet alt om. Det er nye krav og nye muligheter. Man skal finne seg et sted å bo, en jobb og venner som blir den nye familien. Og man skal klare alt selv.

På hybelen mangler det stekepanne og stekespade, dopapir og Jif. Det er ingenting i skapene og ekko i rommet. Det er ingen som står klar med middag eller en velkjent klem. Og man vet at det er sånn det skal være, man bare vet ikke helt hva man skal gjøre med det…

Vel, vi kan ikke hjelpe til med den klemmen, men vi kan bidra med det meste du trenger ellers. Vi har myke sofaer og varm kakao på Espresso House. Vi har alt du trenger til kjøkkenet hos Kitch’n og Kremmerhuset, varm te til høstlige kvelder hos Black Cat, maten du ikke orker å lage på et av våre mange spisesteder og det aller meste du ellers trenger til din nye tilværelse som student i Oslo.
Start studielivet hos oss i Byporten!

  • Stikkord: student, studiestart
  • Publisert: 20. august 2019
  • Tekst: