Sunn mat til sunne pauser på farta

Så er vi i gang igjen da dere! Jula er over, vi venner oss sakte, men sikkert, til å skrive 2020 og ingen kan lenger si at ikke hverdagen er i gang. Og for mange er dette ensbetydende med at skapene hjemme tømmes for julekonfekt og småkaker, surkål og sjy, og inn kommer friske grønnsaker og sunne måltider. Nå skal vi spise sunn mat – både hjemme og borte!

Høyt tempo

Mange opplever at hverdagen kommer litt brått på sånn i januar. Det går fra julelunsjer og Lucia-frokoster via sene julemorgener og lange middager og RETT inn i hverdagsrutiner igjen. Og vips skal vi få på plass trening, sunn mat, fritidsaktiviteter, vask av møkkete utedresser og lekselesing igjen – og det nesten før vi har skjønt at det er januar.

Og når rutinene halter litt etter en lang juleferie, men tiden fortsatt er like knapp, ja da tyr vi til enkle løsninger mens vi løper fra det ene til det andre. Ofte er dette en svært dårlig kombinasjon med nylig nedskrevne nyttårsforsetter og påbegynte sunne vaner. Den dårlige samvittigheten kommer snikende og vi gir opp januar før vi egentlig har kommet i gang.

Men det trenger ikke være sånn!

Sunne alternativer

Hos oss i Byporten finner du en rekke gode alternativer til både pølse i brød eller hamburger i farta. Mettende matretter som gir deg alt du trenger, men som samtidig hjelper deg å holde på rutinene du forsøker å innarbeide. Den sunne livsstilen er lettere å leve når du kan stoppe for en baguette i stedet for bolle hos BIT Union eller en smoothie fra SmoothieXchange mens du haster videre.

Og har du tid til å sette deg ned så får du næringsrik og sunn frokost hos Egon eller næringsrike salater og andre retter hos alle våre spisesteder. For hos oss finner du ikke de vanlige fast food-kjedene. Du får maten like raskt – fersk og smakfull!

  • Stikkord: mat, sunn mat
  • Publisert: 8. januar 2020
  • Tekst: