Trygg bytur med brodder

Det slår ikke feil. Minst en gang i løpet av vinteren blir Oslos gater og fortau forvandlet til såpeglatte skøytebaner av mildvær som smelter snøen som ligger igjen etter siste snøfall. Og plutselig står vi der. Med bred benføring og skjelvende knær og uansett alder er det bare en ting vi ønsker oss; brodder!

Brodder til alle

Det er lenge siden brodder var forbeholdt den eldre garde. Nå står sikkerheten først for både travle forretningsfolk, tungt lastede småbarnsforeldre og shoppingglade Oslo-borgere på en vinterlig formiddag. Og utvalget er langt større enn noen gang også. Hos Enklere Liv i Byporten har de brodder tilpasset både forskjellige fottøy og aktivitetsnivå.

Det finnes blant annet små, diskret bånd med tre pigger som du enkelt fester på forfoten og som er kjekke å ha med seg i veska, eller større brodder som kan settes på hælen. Det finnes brodder som egner seg best til gåturer og spesielle brodder velegnet til løping.

Piggsko

Sesongens store bestselger hos Enklere Liv er allikevel de komfortable piggskoene fra TraXole. Med slitesterke, kraftige pigger gir disse skoene maksimalt grep på både vei og ulent terreng. Med to forskjellige modeller kan du velge mellom vanntette TraXole Piggsko Training som er velegnet til løping og lengere turer eller den vinterisolerte TraXole Piggsko som holder deg både varm og trygg gjennom hele vinteren.

Og det er slettes ikke noe problem å ta på seg disse skoene om du skal ut og gå i byen – uansett ærend. Skal du inn fra glatta for en pause på en kafe eller et besøk i en butikk, ja da er det bare å ta på seg TraXole skobeskytter som tar vare på både piggskoene og gulvet du går inn på. Underlaget blir trygt å gå på og du unngår den velkjente klikkelyden fra pigg på gulv.

Gå resten av vinteren trygt i møte – ta turen innom Enklere Liv i Byporten!

  • Stikkord: brodder, piggsko, TraXole
  • Publisert: 14. januar 2020
  • Tekst: