Valentines Day for alle

Så er den her; dagen så mange elsker å hate. Dagen der kvinner rundt om i hele byen håper på en liten oppmerksomhet, men som nok en gang må innse at ikke alle menn har adoptert den ganske så amerikanske skikken. Menn uten noen å skjemme bort eller damer uten noen å sende kort til. Det er Valentines Day og et slags uoffisielt kretsmesterskap i romantikk utfolder seg i alle samfunnslag.

Gavene du tar med deg på farta hjem

Til tross for at vi i handelsstanden har gjort alt vi har kunnet for å informere godt og grundig, er det fortsatt en del som ikke har fått med deg at Kjærlighetens dag er her. Kanskje har du tenkt en stund at i år, i år skal du faktisk vise at du setter pris på din kjære denne dagen. Like fullt kommer dagen litt for brått på og du har strengt tatt ikke planlagt noe som helst. Fortvil ikke – vi har noen ess i ermet som ikke er alt for sukkersøtt, men som ganske sikkert vil skape begeistring!

For hva med en hengekøye for to fra Ticket To The Moon der dere kan nyte en vakker solnedgang sammen? En gave det følger noe ekte med. Ekte opplevelser og ekte følelser! Du får den hos Handysize som også har masse annet til små og store reiser dere kan ta sammen.

Valentines Day
Dobbelthengekøye fra Ticket To The Moon hos Handysize til kr. 699,-

Gaver til alle – uansett

Strengt tatt så fortjener kanskje alle en liten oppmerksomhet på Valentines Day, enten man har en spesiell i livet eller ei. Kanskje passer det fint med en fotvarmer med massasje til han med kalde føtter eller en ryggmassasjepute til hun litt stive fra Enklere Liv? En powerbank eller selskapsrobot til den selskapssyke fra Teknikmagasinet eller den mest klassiske gaven av dem alle; blomster fra Floriss Byporten i det du løper til banen eller bussen for å rekke hjem til din hjertens kjær.

Uansett syns vi alle fortjener en liten oppmerksomhet, så send en liten hilsen til en du tenker fortjener det. Det kan bety mer enn noen Valentines Day noen gang har gjort…

Og hvis du lurte – Valentines Day er 14. februar. 

Hvert år…

  • Stikkord: gaver, kjærlighet, Valentines Day
  • Publisert: 10. februar 2020
  • Tekst: