Vår egen Urban Pioneer er her!

Ny butikk

Endelig! Multibrand Store Urban Pioneers for dame/herre har åpnet!

Det er alltid gøy å få nye venner, men noen ganger er det ekstra stas. Når vi kan åpne dørene våre for nye, norske merker der gründerånden er sterk og innsatsen bak er enorm, blir vi ekstra ekstatiske. Og akkurat sånn er det med Urban Pioneers.

Dette klesmerket ble etablert i 2016 av Ivar Langenes og Ola Mæle, og første herrekolleksjon så sitt lys i 2017. Siden da har de også lansert kolleksjoner for kvinner og nå har de altså endelig åpnet en butikk hos oss i Byporten.

Urban Pioneers lager klær til både hverdag og fest og de har stort fokus på de små detaljene, det fine snittet og kvaliteten på materialene. Samtidig jobber de også hardt for å ha en bærekraftig produksjon og benytter blant annet en del resirkulerte materialer.

 

Vær en pioneer

Men det vi har falt aller mest for, er tanken bak merket. For Urban Pioneers har et brennende ønske om å motivere unge mennesker til å følge drømmene sine. Til å bli pionerer! For det å være en pioner handler om å gå sin egen vei og skape sitt eget eventyr – akkurat som menneskene bak dette merket har gjort.

Og for å være sikker på at alle får dette med seg, har de trykket denne lille teksten på alle sine merkelapper:

Vi mennesker går gjennom opp- og nedturer.

Det som definerer oss, er hvordan vi takler dette.

Du må aldri gi opp drømmen din.

 

Skap ditt eget eventyr.

Ha mot til å følge dine egne veier.

Vær den beste utgaven av deg selv.

 

-Vær en pioner

 

  • Stikkord: ny butikk, Urban Pioneer
  • Publisert: 14. oktober 2019
  • Tekst: