Vinterferie i hovedstaden

Det er vinterferie og byen er fylt av skolebarn med yrende energi og litt for mye tid til overs. I hovedstaden glimrer vinteren med sitt fravær og vårfølelsen har meldt seg både en og to ganger, men det finnes muligheter for å møte følelsen av vinter for det.

Byen med alt

Oslo er kanskje ikke verdens største hovedstad, men den er definitivt en by med litt av alt. Her finner du museer, skiløyper, alpinbakker, sjøluft og uteliv – og alt er en T-banetur unna! Og vi i Byporten er midt i knutepunktet for alt. Fra oss kan du reise til alle byens ytterpunkter, oppleve det absolutte bysentrum og bo midt i smørøyet.

Fra oss er vinteren tilgjengelig, enten du vil ta toge til Geilo eller bussen til Norefjell. Du kan ta banen til Oslo Vinterpark eller Holmenkollen, eller du kan rusle ned til kaia og ta båten ut og bort fra alt som heter vinter.

Feriefølelsen

Men du finner også alt som gjør ferien til nettopp vinterferie! En liten tur gjennom senteret gir deg bøker, et nytt spill for hele familien og et varmt pledd til sofakroken, du finner den gode kaffen og den deilige sjokoladen. Ullklær til barna og en praktisk skijakke til de voksne. Vi har gode termokopper, varme ullsokker og tøffe vintersko.

For vinterferie trenger jo ikke handle om toppturer med randonneski eller milevis med bakglatt moro der alle lurer på hvorfor i all verden man tenkte at det var lurt å legge ut på en så lang skitur. Nei, vinterferie kan være en tur på kafe, en god bok i en lun solvegg eller en ny film på kino. Det kan være en oppdagelsesferd i egen by eller en vandring på gamle stier.

Uansett så finner du at du trenger for at ferien skal bli enda litt bedre her hos oss i Byporten!

  • Stikkord: knutepunkt, vinter, vinterferie
  • Publisert: 10. februar 2020
  • Tekst: