17. mai er vi så glad i!

Vårt aller sikreste vårtegn er lyden av korps iblandet fuglekvitter, russebussbass og klaprende hæler fra en som er litt for sent ute. Det er 17. mai og dagen over alle dager sitrer av forventninger og vaiende flagg.

I år også – bare litt annerledes!

Barnas dag

For barnetoget skal ikke gå noe sted. Ingen skal hoppe i sekk eller løpe med potet i skje i skolegården og ballongselgerne får gå alene rundt i de alt for tomme bygatene. Vi kan ikke samles til bakgårdsfest med alle i oppgangen eller møtes til felles grilling i gata. Korpsmusikken vil dukke opp uanmeldt og overraskende.

Men barna våre fortjener en bekymringsfri feiring i år også. En feiring med litt mindre håndsprit og litt mer is og boller. Og vi i Byporten står klare til å hjelpe til med alt dere trenger til den store dagen!

Fest og farger

Vi er mange som opplever at poden har vokst ut av både sko og kjoler selv om pandemien har herja og hverdagen er rar. Innkjøp har stort sett blitt gjort på nett og varer har reist frem og tilbake mellom butikker og hjem med størrelser som ikke var helt riktig eller klær som ikke var helt det man trodde. Nå har vi heldigvis åpne dører igjen og vi vil tilrettelegger så handlingen skal være både trygg og enkel!

Vi har vakre festdrakter, matrosdresser og nydelige kjoler til de minste og litt større hos både Minimin, Name It og nå også Lindex med sin flotte barneavdeling. Festskoene finner du hos Grændsen Skotøimagazin, Ecco og Lille Vinkel sko og alle våre klesbutikker har stativene fulle av lekre kjoler og dresser til den store dagen!

 

17.mai

Det enkle er ofte det beste

Det flotte frokostbordet skal kanskje bare dekkes til fire eller syv i år. Vennegjengen må dele seg, klassekompiser må vinke til hverandre på anbefalt avstand. Men det betyr ikke at man ikke kan finne ut av hvem som er familiens flinkeste i ringspill eller den råeste på å spise lakrissnøre uten å bruke hendene! Lekia, ARK Pocket Shop og Norli har alle leker og ulike oppgaver som må løses for å gjøre dagen så tøysete og fin som vi er vant til.

Servietter og pynt i rødt, hvitt og blått fra Kremmerhuset, Tilbords eller Kitch’n kan fortsatt pynte opp hele stua og skape den samme gode nasjonaldagsstemningen som alltid. Med blomster fra Floriss flytter våren inn for alvor og gjør dagen akkurat så høytidsfull og ekte som den skal være.

Og med nyklipt hår fra en av våre salonger og lekre negler fra Lakkbar er hele familien klar for nok en 17. mai litt utenom det vanlige. La oss feire et år der vi har stått sammen mot en usynlig fiende som har satt alt for mye preg på hverdagen vår!

La oss feire barna, våren og lysere tider!

HURRA for 17. mai!

Og HURRA for oss!!!

17.mai

  • Stikkord: 17. mai, festdag, Festklær
  • Publisert: 9. mai 2021
  • Tekst: